Toata viata ne cad sute de fire de par zilnic din cap, si totusi toata viata majoritatea dintre noi avem parte de el. De ce ti-ai face griji in legatura cu barba?
Oricand exista tratamente si transplanturi. Firul de barba nu difera fata de firul de par. E acelasi. Oricand iti poti lua din cap si sa ti-l pui langa gura.
24 ani barbă completă care crește mult. Nu-mi cad multe fire de par, iar atunci când observ este la duș când mă șterg pe față cu prosopul (simt cand îmi intră un fir care cade în gură. ) Pe la 19-20 a început să-mi crească prima data mustața era vizibilă și ciocul, apoi pe obraji și sub bărbie până a ajuns la forma completă (mătură). Eu am observat că încep să cadă uneori firele daca o las să crească prea mult (de exemplu acum am barba tunsa cu numărul 2.5 de la mașina de tuns și nu mai cade, dar am avut-o și lungă, iar atunci cădeau mai des firele)
Imi cad fire doar când îmi spăl barba cu sampon și când mi-o pieptăn. În rest nu îmi cad.(rar câte unul)
Deci am zis ca cad cam 150-200 pe luna, iar din cap cu toate ca sunt mult mai multe fire cad cam 300. Poate e normal sa cada atâtea fire din barba, se înlocuiesc cu altele mai sănătoase și mai mature. Nu cred ca trebuie sa ma gândesc atât la asta, sunt sigur ca o sa o am completa, dar mai am de așteptat, am aproape 18 ani, sunt tânăr. Când am s-o am completa mi-aș lasa-o de vreo 4-5 sau 6 cm.
Mersi de răspunsul tău.