| DoarUnNimeni a întrebat:

Pentru cei care fumeaza, mai exact ce simti cand fumezi? Eu am auzit ca cica te relaxezi, si m-as apuca si eu daca e asa. Pentru cei care vor sa spuna ca nu e bine sa fumezi : eu am pus o anumita intrebare si daca vrei sa imi dai un raspuns la ea bine.

4 răspunsuri:
| NevastuicAaA a răspuns:

Eu nu ma relaxez cand fumez. Devine usor dependenta (probabil in acest caz te relaxezi, potolind dependenta). Prima data cand fumezi este chiar urat. Te ineci, te ustura gatul/nasul, ametesti...
Eu zic sa nu te apuci de prostii.
Ps. Poti sa te apuci de baut ceai, ala chiar te relaxeaza.

| ToKen a răspuns:

Nu prea simt nimic special, sincer. Fumez si cate 3-4 consecutiv, in anumite momente si e degeaba.
Uneori(rar), rup filtrul si fumez fara. Dupa 4-5 fumuri fara pauza, ma ameteste si nu vreau decat sa ma afund in ceva moale si sa stau ca o leguma.
Dureaza putin starea asta, 2-3 minute. Dar nu as numi-o placere.

| RAY a răspuns:

Am sasi explic rational ce se intampla cu orice fel de chimiale ajunse in creier, fumul declanseaza o placere in creier fumatorul devinde dependent de placerea respectiva, placerea include o stare buna, lipsa foametei, a vrea mai multa placere, totul e in centrul creierului care se ocupa cu recompensa, regiunea placeri se numeste ia

| Dugalle a răspuns:

Nu te apuca de fumat, o sa regreti, serios iti zic.

Eu ma simt eliberat, relaxat si pe picioarele mele. Eu fumez pentru ca imi usureaza depresia, e mai suportabila.

Serios, nu te apuca de fumat, iti mananca banii si iti da dependenta. Nu te lua ca e cool sau mai stiu eu ce motive baga altii. Eu m-am apucat dintr-un motiv serios.