Hm, din cate stiu eu, Nagato nu avea rinneganul din nastere, ci i la dat Tobi. Iar despre ce spui tu, ar fi fantastic sa i se dezvolte rinnegan, dar cam imposibil. Natural, intai trebuie sa ai sharingan, cum a avut Madara.
Urmatorul eremit al celor 6 cai o sa fie Naruto, deoarece are puterile unui eremit(broasca), detine o bestie cu cozi(Kurama) si va trezi Rinneganul (rinneganul apare atunci cand genele unui UCHIHA se combina cu genele unui SENJU, Minato fiind dintr-o ramura a clanului Uchiha si Kushina fiind dintr-o ramura a clanului Senju). Tobi/Obito/Madara nu o sa fie un Eremit al celor 6 Cai, deoarece nu detine tehnicile unui Eremit.deci naruto are din ambele gene, iar bestiile cu cozi au recunoscut ca naruto este reincarnarea eremituluu.dar mersi pentru raspuns ai fundita. poate imi mai impartasesti niste pareri
Naruto nu va capata niciodata RInnegan din cateva motive mari si late:
- Minato nu are nici o treaba cu Uchiha.
- Kushina nu are nici o treaba cu Senju, Uzumaki si Senju sunt intr-adevar rude indepartate de sange.
- Chiar daca zicem ca Uzumaki sunt un fel de Senju, Naruto nici macar nu-i un Uzumaki pur-sange, ca nu-i nascut din 2 Uzumaki, astfel scade si mai mult posibilitatea de a capata rinnegan.
- Daca Naruto ar capata Rinnegan, nici macar nu i-ar folosi foarte mult. La urma urmei el si Kurama folosind Senjutsu oricum au capacitati mult peste ce poate face un Rinnegan, extrem de mult peste ce poate face un Sharingan.
Cu senjutsu poate simti mult mai bine pericolul si reactiona mult mai repede. De aparat se apara de minune prin viteza, reactii si chakra lui Kurama. De atacat deja nu mai are rost sa precizez, ca are deja cele mai puternice atacuri dintre toate personajele.
- Naruto nu poate deveni noul "eremit al celor 6 cai" deoarece povestea ar deveni de rahat. Ce rost are sa ai un personaj care nu mai poate fi infrant?
Bun hai sa o luam altfel, in ultimul episod cand eremitul celor 6 cai le-a spus bestiilor ca vor fi despartiti si ca reincarnarea lui ii va reuni, iar kurama a observat asta si celelalte bestii au fost de acord.nu trebuie sa ai sharingan si sa fii senju pentru a avea rinnegan, nagato era un uzumaki.si rinneganul are o abilitate uimitoare aceea ca esti conducatorul mortii, poti aduce persoane la viata, exact cum a facut nagato cand a distrus konoha.si astea nu sunt fabule ce spun eu, am citit pe narutopedia si namikaze sunt rude cu uchiha.eremitul avea 2 fii unul rau(uchiha) si unul bun (senju) si se aici au plecat formarea clanurilor de la acesti 2 baieti.
Bun hai sa o luam altfel, in ultimul episod cand eremitul celor 6 cai le-a spus bestiilor ca vor fi despartiti si ca reincarnarea lui ii va reuni, iar kurama a observat asta si celelalte bestii au fost de acord.nu trebuie sa ai sharingan si sa fii senju pentru a avea rinnegan, nagato era un uzumaki.si rinneganul are o abilitate uimitoare aceea ca esti conducatorul mortii, poti aduce persoane la viata, exact cum a facut nagato cand a distrus konoha, si daca naruto era nascut din 2 uzumaki nu avea vreo sansa sa aiba rinneganul pentru ca avea doar gene senju.scrie clar pe narutopedia ca ai rinnegan daca ai ambele gene nu daca ai neaparat sharingan, pana la urma daca ai sharingan esti un uchiha nu un senju.
Ala e fan-fiction... cand citesti articole, intereseaza-te mai bine in privinta autenticitatii.
Sunt multe lucruri sub sigla posibilitatii.
Si nu, nu a zis niciodata ca "reincarnarea lui ii va ghida" ci doar "intr-o zi veti fi ghidati pe calea cea dreapta".
E posibil sa fie intr-adevar vorba de o "reincarnare", dar asta nu inseamna neaparat ca e vorba de a-i mosteni puterile eremitului. Poate fi vorba doar de a-i mosteni ideile si gandurile.
Si vezi ca am citit si eu de curiozitate pe narutpoedia despre namikaze, unde cu toate ca, dupa cum ti-am zis, astea-s doar posibilitati care s-au interpretat, iar acolo zicea ca-s rude cu Senju. Intr-adevar, au semnul ala care seamana cu un sharingan, dar daca citesti mai bine, o sa vezi ca nu pomeneste nimic de Uchiha
Nu uita ce ti-am spus in ultima instanta:
Povestea ar deveni fara sens.
In toata "istoria" anime-ului, eremitul a fost ilustrat ca un fel de zeu, al` mai puternic, ceva ce nu poate fi invins, ceva fata de care nu mai exista nimic mai sus decat el.
Ar deveni de rahat, ca in momentul in care, sa presupunem ca Naruto ar deveni asa ceva, ai sti clar cum se termina.
In plus, daca citesti manga, ai sa observi ca o sa urmeze mai devreme sau mai tarziu un Naruto vs Sasuke. Va trebui sa urmeze probabil si o "cuplare" intre Naruto si Hinata. Pai daca Naruto ar fi eremitul, cum naiba s-ar mai petrece astea? Hinata s-ar lua cu "Dumnezeu" si Sasuke ar vrea sa se bata cu el?
Sau toti s-ar inchina in fata lui si i-ar face o statuie? Sa fim seriosi.
asa e.vad ca esti un fel de fan naruhina da ai dreptate, si eu cred ca va urma o lupta intre naruto si sasuke eventual pentru titlul de hokage pentru ca ultima declaratie a lui sasuke este ca vrea sa fie hokage (visul lui naruto de cand s-a nascut) parerea mea este ca in final va castiga evident Naruto, oricum el este foarte puternic si fara rinnegan, pana la urma daca ar avea rinnegan ar fi intr-un fel absurd pentru ca ar fi invincibil, iar dupa ultima reactie sasuke este putin gelos pe Naruto deci presupun ca nu se va lasa usor
Sasuke
va primi de la eremitul celor 6 cai puterea rinneganului ...naruto va
primi puteri mai mari ca de obicei pentru modul eremit...asa s-au
impartit puterile intre cei doi fii ai eremitului celor 6 cai... daca stii povestea
Salut ai dreptate ca Naruto va deveni eremitul celor sase cai dar rinneganul nu are nici o treba.Naruto se va intalni cueremitul celor 6 cai cand el moare in ep 393 la fel si Sasuke si amandoi vor primi cate ceva de la eremitul celor 6 cai.Naruto soarele si Sasuke luna. Dupa intalnirea cu eremitul celor 6 cai ei se vor trezi si o sa il invinga pe Madara. Deci din tot ce am spus Naruto devine eremitul celor 6 cai dar nu va avea rinneganul.