Comportamentul, clar. Dar si aspectul fizic are un rol al lui pentru ca trebuie sa ne atraga macat cat de cat si fizic.
Putin din ambele..Pana la urma nu conteaza frumusetea daca ajungi sa cunosti pe cineva.Îi poti iubi personalitatea, acțiunile, statutul social sau fizicul.
Exista mai multe categorii de fete:fete care neaga, ca aspectul fizic conteaza, cele care recunosc, cele care incearca sa nu tina cont de aspectul fizic, cele care nici macar nu se straduiesc.Eu cred ca din pacate daca nu e atractie fizica nu e si punct.Restul,se descopera pe parcurs. Poti sa incerci sa placi o persoana stiind ca e o persoana buna, educata, inteligenta. Poate sa le aiba pe toate, dar nu conteaza.Si ca sa-ti raspund la intrebarea propriu-zisa, eu cred ca fetele apreciaza cel mai mult cavalerismul si faptul ca baietii isi arata sentimentele pe care incearca sa le ascunda.
Eu daca as fi fata, ceea ce cam 70% din mine e, apreciez fizicul sa fie frumos, sa arate bine sa nu fie slabanog sa aiba muschi la brate, abdomen nu burta, haine frumoasa, limbaj frumos, sa ma simt protejata nu un pampalau, fricos sa ma faca sa vreau sex, nu un disperat de vagin, un badboy clar as prefera daca as fi fata si fizic
Uitasem si banii conteaza ca doar nu as vb cu un saractoc la o apa minerala
Nu vreau sa fiu ipocrita si nu stiu daca e cineva care nu ar fi de acord cu mine, dar in prima faza tot ce sare in evidenta este FIZICUL, acum daca si felul lui de a fi este unul pe masura cu atat mai bine, daca nuuu...as incerca sa am o discutie cu el sa vedem daca putem ajunge la un numitor comun..deci ca raspuns la intrebarea ta pentru o posibila relatie, ar fi fizicul.
Sa fiu sincera in primul rand ma uit la aspectul fizic, dar consider ca este mai important felul in care se comporta. Adica, asta conteaza cel mai mult, dar totusi conteaza si aspectul fizic, sa fim seriosi.
Majoritatea fetelor ar raspunde aici ca aspectul fizic nu conteaza...eu neg acest lucru.De exemplu:chiar vrei ca prietenul tau sa fie murdar si neingrijit? Si fiecare fata are si o atractie fizica fata de baiatul pe care-l place pentru ca asa suntem facuti noi..pentru ce avem ochi? Dar si comportamentul e foarte important, mai mult decat aspectul fizic in orice caz.Ms frumos. Fundaa
Geo2969686 întreabă: