Pai pentru inceput trebuie sa sty timpul si locul in care se intalnesc.Cu cateva min inainte de aparitia prietenei iti faci aparitia u.Intri in vb k el te dai bine pe langa el il seduci il iei in brate iar daca te prinde de mana ar fi momentul potrivit sa apara prietena...( poti sa incerci si trucul cu " ia mana de pe mine, perversule" da mai bine in ochii fetei dar asta doar daca o faci pentru amuzament )
Eu nu as face asa ceva dar stiu cateva metode. Modific pozele in photoshop astfel incat sa arate ca ik/o insheala, ii tr mesaje cu secret si ii zic prietenei ca o insheala etc etc
Hmmm...eu niciuna dar cunosc specimene care faceau d'astea... spre exemplu se imprietenea cu respctiva iubita si apoi...surpriza il luau pe EL
eu sunt de parere ca asta e o lipsa de ocupatie, k slava Domnului baieti sunt peste tot
pai prietenul meu a lasat-o pe prietena lui ca care a stat.3 ani jumatate? de ce, cum? nu stiu...ne-am imprietenit...am inceput sa vb in fiecare zi prin mesaje si sa ne mai si vedem... azi asa, maine tot asa...pana cand intr-o dupa amiaza i-am propus sa devenim mai mult... m-a refuzat...si seara m-a sarutat...si gata! ee da' sa vezi in urmatorul episod ce am patit cu fosta
deci cum l-am despartit de prietena? devenind amica lui, sora lui si apoi amanta lui
Este gluma cea mai proasta pentru a te amuza iar ca sa ti-l faci prieten, metoda cea mai ieftina!
Ar fi trebuit sa-mi placa tare tipu ala. ca altfel nu-mi trebuie un baiat care isi lasa prietena asa, una-doua. Ca e posibil sa apara alta la orizont care sa mi-l ia si mie. Asa ca mai bine zic pas la asa baieti
I-am zis ca prietenei lui ii place de alt baiat, adica de prietenul lui.dar oricum am reusit mai tarziu.
Nu mi se pare in regula aceasta practica. Pune-te in pielea persoanei tradate, fie ea barbat sau femeie.
Pai eu n`am ajuns la asa ceva... dar stiu fete care au incercat eu nu vad nimic amuzant in chestia asta...inteleg ca unele fete se indragostesc de iubiti altor si ca orice persoana lupta pentru iubirea lor dar altele din prietenie renunta si lupta contra sentimentelor. Nu`i placut deloc sa se amestice cineva in relatia ta eu o spun din experienta mea, nu mi-a picat deloc bine atunci cand o fata sa amestecat in relatia mea. Oricum acum fiecare face cum vrea si cum doreste. daca unele fete vor sa amestece problema lor dar uneori roata se mai si intoarce si pentru fetele care au trecut prin asa ceva fruntea sus nu se termina lumea...va pOp! :*
bblaablaablaa întreabă: