Si eu am patit asta. Ma dureau, au crescut putin si gata. Aveam impresia ca au ramas asa, dar nu, ei cresc. Si daca nu cresc macar se rotunjesc, devin mai...de femeie. Sanii dor inainte de ciclu,se umfla,dor daca cine stie ce sutien ai purtat etc. Nu cred ca nu te mai dor ca incep sa iti creasca,ci ca nu te mai dor pur si simplu,dar de crescut vor creste . Ok nici mie nu mi.a convenit sa vad ca peste un an,doi,trei nu e o diferenta maaaare,dar ei se schimba,nu ne dam noi seama. Ca un sfat,nu purta sutien cu push-up cum iti cresc sanii un pic. Nu te mintii singura ca ai sanii cu o marime mai mari,apoi peste ceva timp chiar o sa ai impresia ca nu mai cresc. Poarta tot un sutien,dar fara burete, sau cu unul din ala subtire, moale. Gen ca o bustiera dar cu forma de sutien, arata mai bine. Sanii o sa te mai doara, o sa iti mai creasca. O sa inceapa sa se intample chestii ciudate cu corpul tau. Sa nu iti pese nici daca vezi ca altor fete le.au crescut mult si tie nu, pana mea, nu suntem toate la fel. Pot sa iti creasca si la 17, unor fete le cresc si dupa ce fac sex. Unii zic ca e un mit,dar stiu fete care au facut.o de mici si deodata au "explodat",la fel si mama,si mi-a zis si o profesoara ca asa este. Asa ca timp e destul sa creasca, si oricum nu asta e cel mai important,ca ai vazut si tu,fetele care arata beton de cele mai multe ori nu au relatii lungi si fericite, ci tipii le vor pentru ei doar o saptamana doua, intelegi.... Asa ca da, sanii tai o sa inceapa sa creasca, nu te astepta sa vezi peste 2 luni 2 cupe diferenta, pur si simplu o sa inceapa Durerea o sa o mai ai uneori inainte de ciclu.
Tu in loc sa fii fericita ca nu te mai dor...
si este adevarat de acum incepi sa te dezvolti sunt unele persoane care se dezvolta mai repede asa este gena lor altele mai greu