| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Pentru fete:unde ati vrea sa mergeti la prima intalnire? Ar fi ok daca ii spun unei fete ca vreau sa mancam la mcdonalds si dupa sa vedem un film horror? Sau sa o duc la un restaurant mai finut prima oara? Ma gandesc ''hai sa-ti arat ce-mi place mie''sau ''hai sa-mi arati ce-ti place tie''nu stiu cum s-o dau.Adica ma gandesc ca atitudinea asta la modu ''mergi dupa mine'' poate ar functiona, dar in acelasi timp ma intereseaza sa vad ce vrea si fata respectiva.I don't want to make it all about me (scuze de romgleza)

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.O stii pe fata respectiva in viata reala? Ea unde merge de obicei cu prietenele? Sau poate chiar o vezi ca posteaza din astfel de locatii pe care le frecventeaza la story pe Facebook, Insta? Poti gasi destul de multe hints asa, astfel incat sa iasa bine, my 2 cents.

Depinde mult de persoana. Unele fete nu au nicio problema cu junk food, insa altele da.

Un restaurant finut poate fi o idee buna pentru adulti.Voi ce varste aveti? Cred ca un local cu o terasa draguta e calea de mijloc.Sa nu fie nici Mc, dar nici un restaurant scump.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Mai clasic mergeți în parc, va luați o înghețată și stați pe o banca și povestiți, dacă nu varianta cu restaurantul ( dar totul trebuie discutat între voi).
Spre ex: Nu o duci la un film horror dacă nu ii plac(eu personal am fobie de asa ceva, nici ca as accepta sa merg la asa ceva), totul prin comunicare.
Nu încerca ce vezi în filmele / cărțile de romance, în realitate este altceva

| ania a răspuns:

Dacă nu ești la vârsta sau maturitatea care sa îți permită sa începi o relație în vederea căsătoriei, oricum e pierdere de vreme. Dacă vrei o relație în vederea căsătoriei, probabil e ai bine sa mergeți la restaurant.

| CelCareRamaneInUrma explică (pentru dullcat):

Eu am aproape 24 si fata respectiva 26

| CelCareRamaneInUrma explică (pentru ania):

Nu,asta ar fi prima mea intalnire cu o fata

| dullcat a răspuns (pentru CelCareRamaneInUrma):

Got it.Cred ca un local dragut cu o terasa e suficient.

| dullcat a răspuns:

Iar daca aveti varstele astea intrebarea nu intra la categoria adolescenti. laughing