| StanculescuMaria99 a întrebat:

Pentru fete! Vreau sa imi iau sutien push up pentru caam sani mici.Functioneaza la sanii mici(adica ii ridica)? Cine stie din propria experienta sa-mi zica si mie va rooooog. Fundaaa, desigur!

Răspuns Câştigător
| Irinα a răspuns:

Buna! Sutienul cu push up are rolul de a ridica sanii, insa daca sanii tai sunt prea mici nu are ce ridica. Funda?puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| WildS0ul a răspuns:

Da mai, arata mai bine, dar si sutienele normale sunt ok..adica alea macar nu te fac sa arati ca o baba cu sanii pana la buric cand o sa ai 20 de ani. Eu am un sutien cu push up(din aceleasi motive ca tine), dar prefer sutienele care au un buret obisnuit, pentru ca nu e o diferenta foarte mare, insa nu strica sa incerci si tuwinking rolling on the floor ca de cateva ori cred ca nu ar dauna nimanui sa isi puna un sutien din ala tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Dacă sânii tăi sunt extrem de mici, nu prea are ce ridica.
Te pup!

| ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ a răspuns:

Nu cred, dacă îi ai mici nu are ce ridica.

| StanculescuMaria99 explică (pentru WildS0ul):

Tu ce marime ai la sutien(daca nu ai o marime mult mai mare ca a mea inseamna ca si mie mi-i poate ridica)?

| Irinα a răspuns:

Multumesc pentru funda!:*

| WildS0ul a răspuns (pentru StanculescuMaria99):

Eu am cea mai mica marime posibila rolling on the floor mereu cand merg sa imi cumpar un sutien intreb de cele mai mici tongue Al meu are masura 32 big grin

| StanculescuMaria99 explică (pentru WildS0ul):

Si eu am tot 32...deci ti-i ridica chiar daca ai sanii mici?

| WildS0ul a răspuns (pentru StanculescuMaria99):

Da. happy eu cel putin sunt multumita...acum depinde cat vrei tu sa se vada de mult laughing dar oricum e o diefrenta vizibilawinking