anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste cateva zile merg in excursie cu clasa [yeee :X ].
Aveti idei de jocuri in autocar/la pensiune/in aer liber? big grin
Dar de cateva farse?batting eyelashes
Toata lumea stie ca o excursie de neuitat nu e posibila fara o farsa, fie ea cat de micuta. laughing
Pana acum am incercat faza cu pasta de dinti pe fata, decorare cu hartie igienica, laxative in apa...
Alte idei?batting eyelashes
Si pentru domn' diriginte.laughing Are simtul umorului, dar pana la o limita, deci sa fie ceva mai micut dar amuzant. :d
Daca ajuta la ceva, dau fondita. laughing
Mersi anticipat. :*

Răspuns Câştigător
| Veve :X a răspuns:

In autocar puteti juca ping-pong laughing cum? pai ``luati`` un coleg si il tot impingeti unu de la altu` (ideea e ca acest joc sa se joace in spate si acel copil sa se lase si el mai moale nu sa stea ca un butuc laughing ); puteti canta love struck sau caraoche (o tentativabatting eyelashes ); carti; bancuri. La pensiune puteti sa va jucati carti, remi, europolis, si multe altele iar seara va adunati mai multi si spuneti povesti de groaza :X. In aer liber puteti sa va udati :X: laughing sa va jucati cu mingea, ancunselea, mata etc. Boon love struck si partea mea preferata love struck farselee laughing : puneti`va cei din camera ta telefoanele sa sune pe la 3-4 dimineata si, in maxima liniste, mergeti a dirigintele vostru sau laalti colegi din alta camera cu cearsafurile pa cap si scoateti niste sunete dintr`alea de speriata laughing; pasta de dinti pe clantele de la usa; cand face cineva dus mergeti in baie si luatii hainele si prosoapele laughing; intredeschideti o usa si puneti o sticla, taiata pe la mijloc, cu apa laughing cine va fi ghinionistul care va deschide usa se va alege cu un dus laughing

Distractie placuta :*

2 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Jocuri in autobuz: carti, table, sah, asculti musica la telefon, cantihee hee
barfehee hee. poti sa spui si bancurihee hee., nu stiuthinking
eu ti-am dat cateva ideihappy

| Piytyycell a răspuns:

Uite aici o farsa:te duci, cumperri un tub de frisca, te duci la baie si faci treaba mare.O iei si o pui pe o clanta si dupa pui frisca pe ealaughing))))) e tare rau! sper sa nu dai report! distractie placuta!