| AnnnaMarrria a întrebat:

Pff... buna seara! ca toata lumea trec si eu din nou prin dragoste!
deci...
Am un... vecin...pentru ca e cu mine pe strada, seara stam toti afara si noi mereu ramanem pana mai tarziu, treaba e ca el e mai mare ca mine! adica eu am 15 si el 22! Ei bine mie imi place de el sad imi da semne ca si lui i-ar place de mine, dar nu stiu! toate prietenele ma sfatuiesc sa stau cu el, dar eu nu prea as vrea pentru ca stiu ca ar sta cu mine din interes! Adica acel interes despre sex! sad
si imi da semne ca ma place: noapte buna dulcica mea, te iubesc bla-bla...stiti voi!
dar eu nu prea vreau sa ii arat ca imi place de el pentru ca va continua sa ma cucereasca!
Am nevoie de ajutor! Nu stiu ce sa ac...sa il uit sau nu, habar nu am! Va rog ajutati-ma!
ofer funda si scuze de categorie!

Răspuns Câştigător
| adelinaxoxox8888 a răspuns:

Pai...ochii care nu se vad se uita.in primul rand, ai dreptate, chiar ar profita de tine ca na.dece ar fi el cu o fata de 15 ani cand poate sa fie cu o fata de varsta lui? adica daca tu ai avea 22 de ani, te-ai uita la unul de 15...slabe sanse eu zic sa il eviti cat poti de mult si sa ii zici ca ai treaba pe acolo, pe acolo,si, cum ziceam, ochii care nu se vad se uita. sper ca ti-am fost de folos.succes:*

2 răspunsuri:
| maya_9227 a răspuns:

Pai daca e vorba ca vrea sex si u nu vrei asta fara sentiment ar fi bine sa nu il mai bagi in seama...dar daca vrei sa te asiguri ca te place eu zic sa lasi timpul sa treaca, apropo varsta dintre voi nu e cam mare scuze ca iti zic dar e dferenta de 7 ani totusi aici nu cred ca o sa fie vorba de dragoste vre o data! mult noroc si ai grja de tinewinking

| AnnnaMarrria explică (pentru maya_9227):

Uite ca ma uitam din intamplare pe aici, vechile mele intrebari laughing
ei bine...de atunci suntem impreuna :3
si e totul perfect, ne iubim muult si sunt sigura ca el este alesul. happy