Uite,ca sa nu fii banala,îi poți spune în felul următor.
"Buna,scuze daca deranjez însă,voiam să te întreb ceva destul de serios.Te plac, nu știu dacă o faci și tu însă, din priviri te-am citit că și tu m-ai plăcea, așa e?" Și dacă zice că nu atunci te scuzi frumos, dar daca da, atunci continuați discuția.
Așa îi spui într-un mod elegant ceea ce simți și nu pari nici disperata sau mai știu eu.
Sper sa-ti iasă.
Bafta!
Buna.Nu putem sti daca te vede in acelasi fel sau doar asa e firea lui, ii place sa ajute.Il poti intreba daca nu ar vrea sa iesiti la un film, in semn de multumire pentru ajutorul oferit. Daca iti faci scenarii fel de fel si cazi in overthinking, absolut totul va parea cringe. Incearca sa-ti schimbi perspectiva si lucrurile vor merge mai bine, o sa vezi.
Mersi, dar nu am vorbit destul de mult cu el și mi se pare ciudat sa-i zic asa direct ca-l plac, dar până la urmă o sa-i zic
Pai ar fi mai ok să îți spui direct sentimentele, decât să le negi și să regreți, zic și eu
Btw, mersi de fundiță
Asteapta sa se termine sezonul meditatiilor si dupa ii spui ca il placi, zic sa se termine sezonul ca sa nu trebuiasca sa mai dati nas in nas si sa fie un sentiment ciudat intre voi doi daca nu te place.