| pinkzuzulove a întrebat:

Plac pe un baiat, el nu stiu daca ma place (cel putin da impresia ca ma place). Cum sa ma combin cu el daca nu sunt sigura ca el ma place. urgent ajutati-ma dau funta la cel mai bun si mai rapid raspuns!

Răspuns Câştigător
| Areen a răspuns:

Pai iubit`o, fa-ti curaj si intreaba-l. Stiu, daca nu esti mai tupeista si 'narcisista'(oarecum) nu prea ai curaj sa-l intrebi. puppy dog eyes Insa, daca nu ai curaj sa-l intrebi tu roaga o prietena si vezi atunci :3. Sper ca te-am ajutat :*

6 răspunsuri:
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Salut! Pai trebuie sa comunici intr-un fel sau altul cu el sa vezi daca te place sau nu. Daca totusi esti atat de disperata sa fi cu el, cel mai simplu si dragut mod de a face acest lucru este sa te duci la el si sa ii spui ca il placi si ca vreti sa va intalniti. Daca zice da, atunci poti sa sari in sus de bucurie iar daca zice nu, sa nu plangi ca mai sunt si altii. Sunt destul de sigura totusi ca o sa zica da pentru ca, asa cum ai spus, "da impresia" ca te place. Succes!

| pinkzuzulove explică:

Am uitat sa mentionez ca e mereu inconjurat de alti prosti care ii indeamna sa se combine cu prietena mea cea mai bunacrying((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

| pinkzuzulove explică (pentru Areen):

E mereu inconjurat de altii baieti care il indeamna sa se combine cu prietena mea cea mai buncrying

| pinkzuzulove explică (pentru MouSSEauChoColat):

Nu sunt chiar disperata dar e inconjurat mereu de baieti care il indeamna sa se combine cu prietena mea cea mai buna crying

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru pinkzuzulove):

Ai spus acelasi lucru de trei ori...
Nu conteaza atat de mult acest lucru. Daca e baiat destept nu o sa-i asculte pe ei si o sa se asculte pe el insusi. Acum intervine problema la care ar trebui sa te gandesti: e sau nu baiat destept?

| pinkzuzulove explică (pentru MouSSEauChoColat):

Intre destept si cu faza de 3 ori a fost din greseala