anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PLEASE, HELP ME! Sunt socata de ceea ce am descoperit! O persoana apropiata mie vorbeste pe messenger cu tot felul de indivizi si se si dezbraca pentru ei...Am intrat azi pe id-ul ei si am citit cateva conversatii ....Nu-mi vine sa cred! Ce sa fac sa o opresc? Ceea ce arata ea la web ar putea oricand ajunge pe net x_x

Răspuns Câştigător
| creatzulik a răspuns:

Asa e ar putea oricand sa ajunga pe net.Incearca sa o opresti si daca nu poti retragete chiar daca doare, poate totusi o faci sa renunte, iti doresc sa reusesti.

10 răspunsuri:
| GGL a răspuns:

Se numeste video-chat...e si asta o meserie daca nu ma insel

| UsernameUitat a răspuns:

Da-mi si mie id eihee hee

| AleWhatever a răspuns:

Sincer,nu te baga.E treaba ei ce face...

| xRomanianGirlx a răspuns:

Vorbeste cu ea, explica-i ca nu e bine ce face. Daca nu se opreste, consider ca ar trebui ca mama/tata sa primeasca un mesaj anonim, pentru ca ceea ce face ea e destul de grav.

| JustRoxanne a răspuns (pentru UsernameUitat):

Hahaha ...nu e amuzant straight face

| AddaSunnii a răspuns:

Vorbește imediat cu un adult.e periculos. găsește pe cineva în care ai încredere și spune-i numaidecât! Nu lăsa să meargă prea departe. încearcă cu mama, cu o profesoară cu care te înțelegi mai bine. oricine.un adult să fie...dar fă asta cât mai repede. Sper din suflet să reușești.

| JustRoxanne a răspuns (pentru AleWhatever):

Si daca e o persoana din familie?

| Liviu a răspuns (pentru JustRoxanne):

E Sora-ta?laughing maica-ta?
Ma sincer, si eu ma uit la minore cand se dezbraca la webrolling on the floor
Dar nu le fac pozse, nu le fac video, imi place li8bertatearolling on the floorprea mult

| JustRoxanne a răspuns (pentru Liviu):

Nu conteaza cine e. Dar eu una chiar nu inteleg de ce face asta, mi se pare doar o pierdere de timp. Nu are nimic de castigat...

| Liviu a răspuns (pentru JustRoxanne):

Poate e perversa, poate vrea ceva mai mult de la viata, poate e super perversa femeia, am dat de pustoaice de 14 ani care daca dadeau de barbatul care isi tinea pliscu, fara poze, fara filmari
O faceau online, faceau multe ceea ce nu viseziwinking
Sunt femei care se feresc de 'perversitatea' lor, fug de ele.
happy sfatu meu, uita tot ce ai vazut, ce ai citit.e mai bine...
da-mi idd tau iti explic mai multe pe mess daca e.