Pai el nu recunoaste ca a mintit? Daca nu recunoaste si nu isi cere scuze macar, inseamna ca nu prea ii pasa si nu vrea ceva serios.Sau poate nu stie ce-i cu el pe lumea asta.Depinde si de varsta acum si mai multe lucruri.
A recunoscut insa nu se prea grabeste sa-si ceara scuze, spune ca e o simpla minciuna si nu am de ce ma supara
Pai depinde si ce minciuna a fost. vezi daca se mai repeta. daca mai continua in felul asta nu merita. cine te iubeste nu te minte. bafta :**.
Cine stie ce e in capul lui.E complicat sa-ti dai seama ce vrea sau ce merita.Trebuie sa te risti, daca vrei si iti dai seama mai tarziu daca merita sau nu, sau incerci sa afli de la el direct ce vrea el cu adevarat, dar poate sa te minta.De obicei faptele vorbesc.
La varsta voastra toti baietii sunt trombonisti, adica tineri necopti care urmeaza politica soarecului prins de pisica, si anume trombonesc multe ca sa ajunga la gaura! (bineinteles cea din perete)
Hei! Da, intr-adevar. Faptul ca te-a mintit cu ceva minor n-ar trebui sa te faca sa te simti prost. Poate a fost ceva ce nu voia pur si simplu sa-ti zica. Chiar si cea mai lunga relatie din lume a trecut si de *micile secrete si minciunele. +++ Ca daca sunteti la inceput n-ar trebui sa o iei asa de serios. Daca e un tip de treaba si care te place [ si care nu are un comportament bizar si *afemeiat :]]] ] n-ar trebui sa-ti faci griji. El te place, si gandeste-te ca sunt 3 700 000 000 de fete [ batrane, tinere, mici ] si el te place pe TINE.Nu-ti face griji, impacati-va si totul va fi in regula. :* Funda?
Nu ştiu ce să zic. Mai există şi tipi din aceştia. Când nu mai reuşesc să se scoată dintr-o situaţie, atunci încerarcă să încline situaţia în aşa fel încât să pice vina pe cel care l-a acuzat. Tipu nu mi se pare tocmai ok dacă îţi face asta, nu cred că vei putea avea un viitor cu el.
Depinde ce minciuna, daca nu ne spui, cum sa te ajutam cu sfaturi?
Ce te-a mintit? ca s-a dus la wc si nu s-a spalat pe maini? acu serios, spune ce s intamplat sa ne dam seama, sa nu murim prostii(sau ma rog, sa nu mor eu prost)
doolceata întreabă:
misauratcuviata întreabă: