anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poimaine voi implini 15 ani si va fi ziua mea. Merg intr-un pub cu cativa prieteni si. daca voi bea o bere, ma voi imbata? Sau voi ameti? Stiu ca suna cam penibil dar nu vreau sa o ard pe Cappy de ziua mea dar nici sa intru lesinat pe usa sa ma vada mama baut. Deci ziceti ca o bere si eventual cateva shot-uri ..in ce stare m-ar aduce? Multumesc mult. Astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| OchisorVisator a răspuns:

Depinde de rezistenta ta la alcool si cat de obisnuit esti. In general, berea nu ara prea mult alcool, deci ar trebui sa fii ok. De la o bere ar trebui in cel mai rau caz sa ametesti un pic. Totusi, ai grija sa nu o dai capac, fiindca asa s-ar putea sa te dea ea gata. Daca iei si shot-urile, bea berea prima, asa n-o sa fii varza dimineata urmatoare. Ah, si vezi ca mahmureala de la bere (mai ales aia ieftina) e cea mai nasoala. In principiu, nici n-ar trebui sa fii mahmur, dar zic asa, ca sa ai grija. Acum vezi si tu cum te simti, ia-o usor, si daca vezi ca incepe sa-ti fie rau, ia o pauza, sau opreste-te de tot. Si daca vrei sa nu stie maica-ta ca ai baut, poate e evident, dar o sa iti trebuiasca niste guma ceva. Distractie placuta si. Lma

4 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Nu conteaza varsta, conteaza tipul de bere si greutatea ta. Daca ai gen 45 kg, si bei o bere cu continut de 6% alcool (sau chiar mai mult) aproape sigur ca te vei pili, mai ales ca nu ai experienta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti sa o arzi pe limonada ca e mai sanatoasa decat Cappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Ma intreb cine va da minorilor bere.
Normal ca de imbeti, mai ales ca banuesc ca nu esti invatat.
Exista si bere fara alcool.

| Hoskero a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Berea fara alcool e ca femeia fara fund. If yoy know what I mean. Ne-a dat alcool si fara sa avem 18 ani sau sa prezentam buletinul laughing