| Powerwolf2000 a întrebat:

Pot sa devin varcolac? Daca da zicetimi si mie cum pls

Răspuns Câştigător
| Anonimsilver a răspuns:

Inteleg cum esti, si eu voiam sa devin sirena cand eram mica si incercam toate metodele posibile mai putin sa ma duc pe insula Mako... Nu ai cum sa devii varcolac, ei nu exista, toate metodele pe care e posibil sa le gasesti pe net sunt false. Daca chiar vrei asta, poti sa te costumezi ca unul, taie parul unei papusi si lipeste-l pe fata si pe maini, invata de la un caine cum sa te comporti, mananca doar carne (nu de om, pui, porc, ce iti place). Sa zicem ca daca ar exista, nu ai vrea sa devii unul, te asigur. Nu vei putea sa mananci orice fel de mancare vrei *varcolacii nu mananca ciocolata sau cartofi prajiti*, nu te vei putea controla in preajma celor din jur, ar fi un proces foarte dureros, te va durea tot corpul si... e foarte obositor sa alergi intr-una dupa veverite (da, varcolacii fac asta), gandeste-te de 2 ori inainte sa vrei sa fii unul dar din nou, nu exista.
Funda?

10 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Vari colacu' unde trebuie.

| darrio2007 a răspuns:

Da.In vis cand dormi.

| Apac a răspuns:

Nu poti. Daca mai vrei sa intrebi scrie in alta categorie, pentru ca nu ești, clar, nici măcar la școala.

| Sfatuitoarea01 a răspuns:

Doar daca mergi in padure si gasesti unul care sa te muste. La urmatoarea luna plina o sa te transformi si tu. Bafta.

| Violleta2022 a răspuns:

Esti copilas mic tare, daca inca mai crezi in varcolaci si povesti de adormit bebelinele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Băiatu' tragi ceva pe nas, sau te-ai uitat prea mult la Ten Wolf?

| Gonrax a răspuns:

Grow up...

| Powerwolf2000 explică:

Gata nu mai am nevoie de ajutor am rezolvat pot sa ma fac

| Axys a răspuns:

M-ai dat pe spate laughing te-ai uitat prea mult la desene big grin

| Mihai_Mălina_1999 a răspuns (pentru Powerwolf2000):

Ce tare zi mi si mie

Întrebări similare