| Doub a întrebat:

Poti controla gandurile unui om fara voia sa? Daca da,cum? Prin hipnoza, mesaje subliminale? Sau ii poti "implanta" in subconstient ganduri?

Răspuns Câştigător
| MadalinaBoca a răspuns:

Hipnoza este cea mai sigura metoda. Alta metoda auzita de mine, si care a dat roade ar fi sa incerci sa ii repeti continuu persoanei respective in timp ce doarme. Sa ii implementezi in minte o idee repetand-o continuu in timp ce aceasta doarme. Bioenergia si cristaloenergia sunt alte metode prin care persoanei in cauza i se spune exact ceea ce urmeaza sa vada sau sa simta in urmatoarele secunde.

4 răspunsuri:
| Anonymous1995 a răspuns:

Doar prin hipnoza se poate face asta, din cate stiu eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MadalinaBoca):

Gresit. Hipnoza se poate aplica doar daca exista vointa din partea subiectului. Cel putin asta se zice poate s-ar zice din motivul ca sa nu se sperie lumea ca vine unul la tine, te hipnotizeaza si e in stare sa faca ce vrea din tine. Poate o exista o metoda dar e putin probabil. Dar din ce se stie oficial hipnoza fara vointa pacientului e imposibila.
Ca sa raspund si la intrebare. Iti dau un exemplu. In muzica se folosesc diverse mesaje subliminale care combinate cu derularea acelor imagini care formeaza videoclipul(precum stim subconstientul preia foarte mult din acele imagini, de aceea multi tindem sa ne schimbam comportamentul la un film, sau in cazul copiilor care ai vazut cum isi imita eroii. Daca le punem cu mesajele subliminale si daca acestea sunt puse cum trebuie acolo, atunci este posibil). Manipularea nu e numai sub forma unor videoclipuri. Si simple imagini vizionate in mod repetat si cuvinte in mod repetat, desi individul nu le da multa importanta la inceput, acesta este intr-un final manipulat de ele. Exemplul e tactica de pe facebok de manipulare in politica. Am intalnit oameni care injurau pe facebook de mama focului un politician, dar daca intrebai "de ce?" nu erau in stare sa spuna un argument solid. Totusi sa nu intram prea mult in sfera asta.
Daca gandesti profund noi suntem controlati de mediul din jur, de societate si gandim foarte mult in funcite de acestea. E ceva foarte dificil sa gandesti "liber" chiar daca unii cred contrariul, e doar o iluzie patata de relativitatea viziunii asupra orizontului unui univers prea complex.

| Lawliet14 a răspuns:

Ii poti induce anumite idei, am observat ca aceste mesaje subliminale se aplica desi nu am facut-o voluntar. Si poate ca depinde si de conexiunea dintre persoane. Si telepatia functioneaza de exemplu. Prin hipnoza nu poti decat cand e sub hipnoza.

| Şaptepăcate a răspuns:

Cica omul asta poate si are un Tv show pe care il urmaresc.
Derren Brown - Mind Control