Depinde.daca as sta cu un baiat ar fi distractie in ore, ne-am rade etc..as sta cu o fata doar daca o plac pentru ca altfel cu unele nu poti vorbi asa cum vorbesti intre baieti. daca as sta cu fata pe care o plac atunci ar trebui sa fiu tot timpul pregatit pentru orice si sa nu ma fac de ras in fata ei..si atunci as simti nevoia sa ma mai si relaxez si sa stau cu baietii..deci..amandoua
Mie sincer imi place mai sa stau mai mult cu fetele in banca desi sunt baiat. Daca mas pune in locul fetelor as sta tot cu o fata deorece te intelegi mai bine cu o fata decat cu un baiat. Funda?
Cu fetele poti vorbii orice, iar profii nu prea se iau de fete. Insa baietii sunt mai de caterinca, deci in concluzie e cam acelasi lucru.
Nu contează pentru mine dacă e fată sau băiat, atâta timp cât am ce să vorbesc cu el/ea şi să mă amuz în orele cu profesori plictisitori (care nici nu-i interesează de tine).
Cu un băiat e mai fain. E mai bine cu băieţi. În general ei ştiu mai multă matematică şi au un alt fel de simţ al umorului. Şi măcar nu vorbesc toată ziua despre cosmetice şi unghii.
Eu stau cu o fata in banca si e super fain. Nu vorbeste toata ziua despre fotbal, fete, fotbal, masini, fotbal, meci, staion, fotbal. Ma intelegi Asa cu o fata e mult mai fain. Vorbiti despre machiaje, unghii, haine, haine, unghii, machiaje, haine) mesaje, baieti, baieti, mesaje, )in ora de roaman, de mate, de chimie (Roxana =]] ) In plus, cel putin baietii de la mine din clasa sunt. perversi ))) )) Doar cativa, nu multi, aproape toti, ok! toti ) Sper ca te-am ajutat sa razi, sau chiar sa te ajut in adevaratul sens al cuvantului Bye! :X
Asa ma gandeam si eu. Daca stai cu un baiat in banca te plictisesti si tu si el.Depine si de pesoana cum este ea.de ex am si eu in clasa cativa baieti ok cu care nu ar fi asa groaznic sa stau in banca dar majoritatea sunt enervanti.E amuzant cum ne ferim unii de altii cand nu aven nici un interes iar atunci cand sunt implicate sentimente am face pe dracu-n partu sa ajungem cu cel/cea de care ne place in banca
Buna.Eu cred ca e mai bine sa stau cu un baiat in banca.Mai glumesti (baietii au simtul umorului). Sunt fata, daca as sta cu o fata in banca ne-am ride prea mult si profii si-ar da seama ca una dintre noi. Dar daca stau cu un baiat vina cade asupra baiatului .
Si in plus la ore avem idei diferite... nu e nevoie ca el sa copieze de la mine.
Cred ca e mai bine cu baiat