| dannydanutsa a întrebat:

Prietena mea are 17 ani, si iubitul ei 24.
Tatal ei a batut-o si ea a fugit de acasa,la el.
Taicaso a amenintat ca se duce la politie,si il acuza de corupere de minori.Ea, cu 2 saptamani in urma,s-a culcat cu el *ea fiind virgina*.
S-a intors acasa,dar s-ar putea intampla ceva cu iubitul ei?
Pentru ca e absurda chestia asta, nici macar n-a obligat-o.ea s-a dus de buna voie.
Dau fundita.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Este treaba lor, ce vor face,
nu este problema ta asta.

| anamimanonim a răspuns:

Mai degraba poate sa-l acuze ca a intretinut relatii sexuale cu o minora. Eu zic ca baiatul asta mai bine sta in banca lui si mai asteapta un an pana cand fata implineste 18 ani, daca nu vrea sa ajunga la ''ZDUP!''.

| greyhound a răspuns:

Sa se duca acasa, la taicasu, si sa stea si ea cuminte inca un an. Dupa aceea poate sa faca ce vrea

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Prietenul ei poate fi acuzat de corupere de minori pentru ca ea are doar 17 ani
daca ar fi fost majora tataso s-ar fi putut pune si in cap si tot nu le facea nimeni nimic dar asa...

| dannydanutsa explică (pentru MMihai):

Nu este problema mea, ea m-a pus sa ma interesez, ptc nu are internet!

Răspuns utilizator avertizat
| Eddy_Petric_1997 a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Vad ca esti un crestin care nu tare stie despre ce vorbeste. Nu ai de unde stii cum a fost tipul acela cu prietena lui, nu ai de unde sa stii cat de frumos s-a comportat cu ea. la 17 ani ii normal deja sa ai un inceput de viata sexuala. Poate se iubesc si au facut sex din dragoste, pentru ca amandoi au vrut si fata s-a simtit pregatita. Saveoursouls, esti o persoana fara remediu. In plus, tatal fetei nu ar trebui sa ia legatura cu politia, pentru ca fata poate sa spuna ca nu a fost viol si le poate spune politistilor ca tatal ei a batut-o. pace