anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna m-a facut curva din cauza ca am spus de un baiat ca arata bine cand aveam iubit. Eu nu pot sa trec peste asta pana cand nu isi cere scuze, iar ea refuza din cauza ca zice ca are dreptate. Nu pot sa mai vorbesc deschis cu ea fara sa ma simt ca si cum m-ar judeca. Ce sa fac? Am incercat deja sa ii zic ca m-a deranjat

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei sa iti cer eu scuze in locul ei?

| mihai69 a răspuns:

Câți 12 ani aveți?!?
Renunță la o prietenă care te judecă pe nedrept, nu te merită.

| devilshelp a răspuns (pentru darrio2007):

Daca vrei sa iti ceri, cere-ti. Eu ma refeream la modul daca sa continui prietenia sau sa o inchei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai îți face griji, aia nu ți-e prietena dacă face chestii de genu. Curva înseamnă să faci sex cu alți barbati pentru bani. Tu pur și simplu ți-ai exprimat opinia.

| Andreeush a răspuns:

Scuză-mă că îți zic dar dacă ea îți vorbește în halul acesta atunci e clar că nu îți este cu adevărat prietenă.
Până la urmă nu ai greșit cu nimic, dacă ai iubit asta nu înseamnă că nu poți să îți dai cu părerea despre alte persoane.

| aXy99 a răspuns:

Cum de iti e cea mai buna prietena? Pana acum nu ti-a facut asa?

| darrio2007 a răspuns (pentru devilshelp):

Daca tu crezi ca merita, continua prietenia. Daca astepti scuzele ei s-ar putea ca ea sa nu stie ca asta vrei. Si vei astepta mult si bine.

| Adry05 a răspuns:

Intr-un fel are dreptate, nu trebuie sa-si ceara scuze pentru ce crede, dar e complet gresit ce crede, nu esti curva ca zici de unu ca arata bine lol.