O prietena adevarata iarta, de asemenea o prietena adevarata nu ar trebui sa conceapa ideea de a te barfi sau a-ti adresa cuvinte rautacioase.Aceasta fata nu iti este prietena daca a putut face ceva de genul.Da, este tradare a barfii presupusul prieten.Gandeste-te pe viitor ce s-ar putea intampla: fiind prietena ta ii acorzi incredere totala,o lasi sa stie tot ce simti/patesti/etc, va certati o data si "de nervi" rabufneste ca un vulcan umpland cu "lava"(secretele tale cele mai ascunse poate) peste tot.O poti ierta, oricine merita o a 2a sansa,dar nu ii mai poti acorda increderea deplina.O poti primi inapoi ca pe o amica,dar c pe o prietena de suflet NU! Esti inca mica,ai timp sa gasesti prietenia adevarata, ai grija cui i te confesezi, cui ii acorzi increderea ta.Asa zisa ta prietena este una de carton,si de genul crede-ma ca gasesti la toate colturiletu linisteste-te ca nu stai in prietenia nimanui, ti-a demonstrat oricum cata incredere poti avea in ea. Sper ca aceasta intamplare sa te ajute sa inveti sa iti alegi bine prietenele, si sa citesti oamenii pe viitor cu mai multa atentie inainte sa ii lasi sa intre in sufletul tau.
EU zic ca oricine merita a doua sansa.Prima data poate sa fie o greseala regretata sincer. Daca o sa existe si o a doua oara ai grija sa te razbuni
Cateodata nu mai poti ierta... am iertat o de prea multe ori P.S. am vorbit si cu ceilalti colegi