anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prieteni, eu sunt un copil normal, cu media 10 la scoala. Am o colega pe nume Raluca, de fapt 2 cealalta o cheama Adelina care sunt favorizate de profesori, am mai strans indicii si fac pregatire chiar cu profesorii la mate si romana, + la engleza fac eu cu profa mea dar la scoala parca e un alt om cu mine, iar cu ea de ex ieri a fost ziua ei si i-a fost cantat la multi de 2 ori si imbratisata de profa de engleza. Anu trecut a avut media 9, 93 nemeritata, merita si mai putin dar toti profesorii o favorizeaza. Ce sa fac, sa le zic in fata totul? ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Vi003 a răspuns:

Ei, na! Lasa fetele in pace si vezi-ti de-ale tale, ca ai destule! Atent la altii, te uiti pe tine si asta nu-i de-a buna! Daca le favorizeaza, ce? Tu ai drumul tau, urmeaza-l fara sa te uiti la cum se descurca altii. Descurca-te si tu cum poti, arata-ti in primul rand tie ce fel de om esti, asta conteaza. Bafta si vezi-ti de treaba ta!winking

4 răspunsuri:
| n1n1o a răspuns:

Sal, nu te pune rau cu profesorii. Btw cati ani ai?

| AC4S4 a răspuns:

Nu fi asa rau!laughing E treaba lor ce fac, cu cine fac pregatire. Si crede-ma, un profesor profesionist nu ar da indicii cu ce ar fi la test.
Cum ai zis tu, ai 10.De ce te-ar interesa ce medie au ele? Nu e un concurs sau ceva...

| xRockForLifex a răspuns:

Prietene, nu ştiu ce ai întrebat, dar eu m-am pierdut la „sunt un copil normal, cu media 10 la şcoală".

| SCHLIRi a răspuns (pentru AC4S4):

Mersi, daca as fi putut da 2 funde ti-as fi dat si tie...