Doamne, ce persoana si ce prietenii ti-ai ales
Mama mereu imi zice:"Rudele nu ti le poti alege insa prietenii da"
De curiozitate cum o persoana care gandeste in felul asta si-a ales asemenea specimene langa ea
Daca deja anturajul cu care umbli te-a facut sa te intrebi daca esti normala e grav
Eu nu am avut prieten in primii ani de liceu si nu am murit.In primul an de liceu, a fost o nebunie la scoala, cu acomodare cu note mici luate si da-i si indreapta-le spre final.In al doilea an am avut la proiecte de facut de nici nu mai dormeam noptile.As minti daca as zice ca n-am avut pretendenti in perioada asta. Dar niciunul nu mi-a atras atentia in mod special.Privind inapoi ma simt multumita si impacata cu decizile pe care le-am luat si asta e cel mai important lucru.Asa ar trebui sa faci tu.Gandeste-te bine:ei sunt oamenii care ii numesti prieteni? Un prieten nu ti-ar cere niciodata sa te schimbi, te iubeste asa cum esti. E normal pana la urma sa vrei sa iti faci o cariera, dragostea oricum vine mai tarziu.Nimeni nu scapa de ea
Ai un comportament ok. E bine că gândeşti aşa şi că ai o mentalitate diferită faţă de majoritatea persoanelor de vârsta ta şi chiar ne bucurăm că mai sunt şi asemenea oameni pe TPU! M-am speriat din câte am citit pe aici, dar dacă există şi excepţii înseamnă că speranţa nu e pierdută. Întradevăr, timp pentru băieţi ai să ai destul. Şi nu sunt pe principiul asta eu că : " trebuie să mergi la agăţat". Dacă e să întâlneşti un băiat ok pentru tine îl vei întâlni şi fără să mergi la agăţat, ci pur şi simplu. Ce va fi, va fi! Eşti ok! Baftă!