| croissant a întrebat:

Prietenii sau iubitul? Cine are prioritate si de ce?

Răspuns Câştigător
| Horus35 a răspuns:

Iubitul/iubita. Prin "definiție" iubitul/iubita este cel mai bun prieten/ cea mai bună prietenă, persoana cu care îți împarți casa, cheltuielile și tot timpul. Se presupune ca te iubește cel mai mult, e familia ta, e viitorul tău, e persoana in care ai și are încredere nemărginită. Și dacă nu este toate astea, de ce îl mai numești iubit/ o mai numești iubită? Părere personală...

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de situatie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă ajungi la dilema asta e clar ca trebuie o schimbare. Ori de prieteni ori de iubit

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

De ce sa nu existe un echilibru? Eu as renunta la oricine m-ar pune sa aleg asa. Prietenii au rolul lor, iubitul are rolul lui. Sunt toti la fel de importanti.

| Plato a răspuns:

Depinde cati ani ai.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Depinde

| Șurubelniță a răspuns:

Prietenii, ei îți rămân alături și după o despărțire pe când iubiţi poți să mai tot ai happy

| Plato a răspuns (pentru Șurubelniță):

Pai da, ca in mintea unor limitati, iubitii se schimba ca sosetele. Dragul meu, sau draga mea surubelnita, Iubit/a, in adevaratul sens al cuvantului, inseamna cineva cu care iti vei petrece restul vietii impreuna, e o singura persoana, nu poti avea alta.

| Șurubelniță a răspuns (pentru Plato):

Eu știam că pentru astfel de persoane se folosesc termeni precum soț, nevastă sau dacă aleg să trăiască în concubinaj atunci partener.

| Bellaa0110 a răspuns:

Aici depinde in ce context te referi. Dar ca sfat, daca iubitul tău crezi ca este ceea ce trebuie, o persoană care te iubeste cu adevarat, care nu ti-ar face niciodată rau si care iti iubeste sufletul, e mereu langa tine mai ales la rau, te ajuta, iti da sfaturi, si te invata ce e bine când greșești, atunci nu il lasa sa plece. Poti avea si prietenii si iubitul, dar daca ai niste prieteni toxici care iti fac rau, atunci gaseste-ti persoanele potrivite sufletului tau. Sper ca te-am ajutat.

Întrebări similare