Iubitul/iubita. Prin "definiție" iubitul/iubita este cel mai bun prieten/ cea mai bună prietenă, persoana cu care îți împarți casa, cheltuielile și tot timpul. Se presupune ca te iubește cel mai mult, e familia ta, e viitorul tău, e persoana in care ai și are încredere nemărginită. Și dacă nu este toate astea, de ce îl mai numești iubit/ o mai numești iubită? Părere personală...
Aici depinde in ce context te referi. Dar ca sfat, daca iubitul tău crezi ca este ceea ce trebuie, o persoană care te iubeste cu adevarat, care nu ti-ar face niciodată rau si care iti iubeste sufletul, e mereu langa tine mai ales la rau, te ajuta, iti da sfaturi, si te invata ce e bine când greșești, atunci nu il lasa sa plece. Poti avea si prietenii si iubitul, dar daca ai niste prieteni toxici care iti fac rau, atunci gaseste-ti persoanele potrivite sufletului tau. Sper ca te-am ajutat.
Dacă ajungi la dilema asta e clar ca trebuie o schimbare. Ori de prieteni ori de iubit
Prietenii, ei îți rămân alături și după o despărțire pe când iubiţi poți să mai tot ai
Pai da, ca in mintea unor limitati, iubitii se schimba ca sosetele. Dragul meu, sau draga mea surubelnita, Iubit/a, in adevaratul sens al cuvantului, inseamna cineva cu care iti vei petrece restul vietii impreuna, e o singura persoana, nu poti avea alta.
Eu știam că pentru astfel de persoane se folosesc termeni precum soț, nevastă sau dacă aleg să trăiască în concubinaj atunci partener.
De ce sa nu existe un echilibru? Eu as renunta la oricine m-ar pune sa aleg asa. Prietenii au rolul lor, iubitul are rolul lui. Sunt toti la fel de importanti.