Depinde ce i-ai facut tu de ti-a pus asa o intrebare retorica... daca nu ai stiut ce sa-i raspunzi trebuia sa-i dai macar un pupic.
¨Ce m-as face fara tine...¨.R: Dar cu mine ce te faci.cand o sa incep sa-ti mananc zilele, cand o sa inceapä crizele de gelozie, cand o sa ai un bebe si o sa-ti vina randul mai mereu la schimbat scutece, cand o sa te duci la piata, cand o sa faci mancare.¨ .pariu ca nu mai intreba niciodata asa ceva
"probabil inima ta ar fi pustie, te-ai simti gol pe dinauntru...si nu ai sti ce rost are viata ta"
Pai...eu prietenului meu i-as spune asa : ''adevaru' este ca ai gasi pe alta, dar pe nici una ca mine " sau ''daca iau in considerare ca stai la etaju' 4 si pana jos ai putea muri...ma gandesc ca inainte sa te las sa iti cumpar o parasuta... a de fapt ai tu deja 2 parasute in scara '' sau ''m-ai cauta, pana ai obosii...si apoi as aparea eu cu unu' cu bmw si ti-as face cu mana'' sau '' ceea ce m-as face si eu fara tine...adica nimic '' ''ai fi o jumatate ...pentru ca eu sunt jumatatea cealalta ''
I-ai spune "Ce as face si eu fara tine~cred ca as innebuni"....Succes la viitoarea intrebare!
Acelas lucru ce mas face si eu fara tine
si dac te intr ce ai face u fara el iai zice k...prea multe intrebari
Buna!
Puteai sa-i raspunzi printr-o intrebare asemanatoare sau ceva care sa-l faca sa se simta bine
Am fost si eu in situatia ta.Si am raspuns:
"Nu ai face nimic.Pentru ca niciodata nu vei fi fara mine!"
esti f happy...am fost si eu asa
Aceasta intrebare este, cum de fapt stii dar ai vrut sa te lauzi, caci esti fericita, retorica, Intrebarile retorice nu asteapta raspuns, ele insele continand un mesaj.
Aceasta este o intrebare retorica de cele mai multe ori. Nu cred ca astepta vreun raspuns.
Asa imi spune si mie mereu prietenu mea:X:X:Xsi eu ii rasp exact ce spune delisha suntem d 3 ani impreuna si nu tinem cont de diferenta dintre noi adica cea de9 ani il iubesc si ma iubeste asta conteaza:X:X:X:X:X
Ar fi foarte plictisit de viata, tot timpul ai fi in gandul lui, poate te va uita, sau nu, ar asculta numai melodii de dragoste, nu ar avea pofta de mancare, s-ar uita numai la poze cu voi doi, si-ar aduce amine de clipele frumoase petrecute impreuna, cumva te-ar uita, si-ar trai mai departe viata cu inima ranita