| Adda_Elle_1999 a întrebat:

Prietenul meu vorbeste urat in sensul a m aneglijeaza. El nu ma injura dar imi vorbeste si se comporta ciudat fata de mine nu pot sa descriu cum se comporta nu am cuvinte. Ce semnifica comprtarea lui cum vorebeste?

11 răspunsuri:
| Less_Ray_1990 a răspuns:

Ca e un porc eu unul nu ma comport urat cu o domnisoara niciodata dar s-ar putea sa vrea sa se desparta de tine doar ca n-are tupeul sa tio zica in fata vorbeste cu el de ce se comporta asa

evenso
| evenso a răspuns:

Inseamna ca nu te aprerciaza, nu te respecta si nu se considera (deja) prietenul tau.
Probabil vrea sa va despartiti.

| Adda_Elle_1999 explică (pentru evenso):

Mersi!

| Adda_Elle_1999 explică (pentru Less_Ray_1990):

Iam sps dar el nu ca nu se comp. urat etc. Si chiar azi mi-a spus ca fost prietena al lui l-a intrebat daca vrea sa se impace si eu i-am sps ca sa fac cum vrea el e alegerea lui ca nu ma bag. El sa hotarasca! Si chiar s-a dat si la prietena mea si ea ia sps lui ca el are prietena etc! Si na i-am dat si 1 sansa. Dar acum nu stiu ce sa fac?

evenso
| evenso a răspuns (pentru Adda_Elle_1999):

Cu placere.

| Less_Ray_1990 a răspuns:

El e un bou vrea doar sa se desparta de tine si nu te respecta pune-i capat ca sa nu te mai raneasca

I-am sps ca vreau sa ne desp dar el nu ca nu vreau etc

| Less_Ray_1990 a răspuns (pentru Adda_Elle_1999):

Inchidei gura punct ne despartim

I-am sps si apoi am plecat. Peste 3 ore ne intalnim si il intreb noi doi mai suntem un cuplu si el spune Da!

| Less_Ray_1990 a răspuns (pentru Adda_Elle_1999):

E un idiot gaseste pe altcineva sau fa-ti unul fals

Mersi