| cdl42002 a întrebat:

Probabil o să pun una dintre cele mai tâmpite întrebări de aici dar nu am de ales deci am să o fac.
Deci de aproximativ 2 luni sunt împreună cu un coleg de clasa pe care îl cunosc din clasa a5a ( menționez că acum sunt la liceu si tot cu el în clasa sunt ). În generala nu prea vorbeam deloc, cat că ne cunoaștem, dar nu cu adevărat, eram doar colegi și atât, nu vorbeam mai deloc. Acum am ajuns împreună și faza e ca el are tenul mai inchis la culoare, mult mai inchis decât mine si ma gândeam că dacă e tigan sau ceva ( nu sunt rasista dar mna, as vrea sa stiu). Chiar dacă îl cunosc de atâta timp, din câte știu eu nu e. Adică i-am cunoscut sora si ea nu are pielea închisă la culoare. Am găsit-o pe Facebook pe mama lui si nu pare a fi țigancă. El nu vorbește tiganeste deloc. Deci cum îmi dau seama dacă e țigan?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Îi faci analiza la ADN.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întreabă pe cineva foarte cunoscut de asta. Sau poate nu e. Bff a mea e asa, maicasa e ok, taicasu blond cu ochi albaștrii. Poate se mosteneste cine stie de cand. Poate o fi avut o ruda tigan etc. Nu asta conteaza! Daca va intelegeti si iubiți e totul perfect!winking

| Mondiala a răspuns:

Sa iubesti si sa fii iubiit este cel mai frumos sentiment, nu inteleg de ce ar conta daca e tigan sau roman, inseamna ca nu il iubesti daca te preocupa nationalitatea lui.Atunci cand iubesti nu te intereseaza asa ceva.Inimii nu-i poti porunci de cine sa se indragosteasca.

| cdl42002 explică (pentru Mondiala):

Știu. nu de asta mă preocupă naționalitate. doar că părinții mei nu ar fi de acord cu așa ceva și de asta vreau să aflu