| alecsalecs a întrebat:

Probabil veti spune ca sunt nebun dar nu sunt! Dar Tocmai am avut impresia ca cineva este in spatele meu dar nu era nimeni! Impresia ca cineva era in spatele meu era atit de mare incit am intors capul intr o fractiune de secunda! Vi s-a intamplat asa ceva? Sa aveti impresia ca e cineva in saptele vostru dar sa nu fie!laughing

6 răspunsuri:
| Deeuts a răspuns:

Sincer.da.mi s`a intamplat.
Si eu tot la fel, am intors capul, dar nu era nimenilaughing). Doar ti s`a parut, atata totoh go on..Se mai intampla uneori la foarte multe persoanelaughinglaughing

| alecsalecs explică (pentru Deeuts):

Crede ma ca si acum imi bate inima si tot am impresia ca e cineva in spatele meu imi este teama sa ma mai intorc poate o fi ala cu coarnite laughing))

| aaadddyyy a răspuns:

Da si eu am avut impresia asta si nu o data am crezut ca am innebunit sau am impresia ca aud voci sau ca vad luminite:-ss

| PinkTerror a răspuns (pentru alecsalecs):

Aici sunt 3 raspunsuri: de cretin (pardon crestin), ateu si la misto.

te las pe tine sa ghicesti care e care^_^

1. Doamne, du-te repede si adu niste apa sfintita ca nu e treaba curata. poate e un diavol care vrea sa te duca pe cai necurate.
2. Mama... stiu senzatia e la fel de ciudat ca atunci cand citesc intrebari tampite pe aici. pur si simplu... ma inspaimantez.
3. Trebuie sa recunosc am simtit si eu asta. Dar sa vezi ce ciudat este cand ai senzatia asta si asculti fear of the dark. eu aproape mi-am dat drumul pe mine de frica.

| Gwin a răspuns:

Asa se intampla si la mie, de multe ori.

| Deeuts a răspuns (pentru alecsalecs):

Stiu foarte bine senzatialaughinglaughing