Maaaaama, ffffffffffffffffffff mult ... au ceva specific care ma atrage(de fapt, cre ca pe majoritatea fetelor) si in multe cazuri(vb de mine acum) au un avantaj fata de ceilalti
P. S in general nu asta e cel mai important la un baiat(insa o indeletnicire in plus nu strica iciodata :
Depinde ce stil de dans.
Daca e ceva gen dans de strada e ok. :d
Totusi sa nu fie nici prea copilaresc, nici prea de fete...
P. S.: Asta e parerea mea >
Tu ce crezi? asa, din proprie experienta?
Poate ca da, poate ca nu... poate ca da
P. S. gay'i au voie sa raspunda? (nu jignesc pe nimeni)
Dap! mie una foarte mult! bineinteles sa nu fie dans la cacealma, dar ai fi foarte tare sa stie sa dansezzze!
Nu prea, adica depinde ce fel de dans. Orice in afara sa vad un baiat(de 15 ani, varsta mea) ca danseaza vals sau mai rau danseaza pe manele.Ar fi funny dar penibil. Daca ai dansul in sange cum s-ar spune nu ar fi nicio problema. Deci 50% mi-ar placea baietii are stiu sa danseze. Parerea mea.
Da, imi plac.Nu imi plac cei care se dau in spectacol si vor cu tot dinadinsul sa iti atraga atentia
Nimic nu mi se pare mai aiurea decat cand vad un baiat care danseaza.Ma pufneste rasul cand il vad cum da din maini
Da...chiar imi plac f mult baietii care stiu sa danseze.
sunt unii care sunt f amuzanti. d ei imi place deoarece ma fac mereu sa rad, iar eu ador sa rad.
si sunt unii care chiar stu sa danseze f bine.aceastea imi plac deoarece eu una ador sa dansez si am nevoie de cineva care sa stie sa danseze.
Daaa.prima data cand l-am cunoscut oe prietenul meu am dansat un meneaito in discoteca :X. Si l-a prins repede.
Ca in ''step up''. sau pe aproape macar -Categoric-au ceea ce se numeste atitudine!:d
Sa stie sa danseze umoic de vals sau ceva de genu asta da nu sa faca dansuuri... mie mi sa pare mai mult pentru fete :X
Imi plac doar cei care danseaza r&b sau breakdance.aia care danseaza vals, sau pe manele, quickstep etc...nu.mi se par penibili rau
Da imi plac baiati care danseaza dar numai anumite stiluri de dansdaca danseaza balet mai bine so lase balta... ce; mai mu; t imi plac baieti care denseaza breackdance sau in general dans de strada, rap, hip hop.
DA! Pt mine faptul ca un baiat stie sa danseze este un mare atu...Si nu ma refer la dansurile de strada cum zicea una din fete ci la dansurile clasice, dansurile latino etc Eu una ador sa dansez chiar daca nu sunt tocmai un talent la toate acele dansuri, si nu imi plac baietii care danseaza in sensul ca ii consider niste clovni cum vad ca gandesc unele fete...
M -as bucura sa fie mult mai multi baieti carora sa le placa dansul
Of doamne ce m-as " radea " sa vad si pe tine cum te " pufneste " o carte de romana peste ochi!
ghineanamaria întreabă:
AdaIoana18 întreabă:
NeedForSpeed2013 întreabă:
Geo2969686 întreabă: