| jessikz0r a întrebat:

Pun o intrebare in legatura cu prietena mea cea mai buna.Ea a inceput sa fie ciudoasa daca am vreun succes, sau fericita cand imi merge rau. Simt asta,chiar o observ prin gesturi si fapte. Inainte nu era asa, acum am senzatia ca vrea sa fie cu mine intr-o continua competitie, ba chiar insista sa imite tot ce fac, compara tot ce ne leaga, ba chiar s-a vopsit blonda ca mine, pana si hainele mi le ia ...si chiar nu stiu cum sa remediez situatia asta. De pierdut n-as pierde-o, ca e dulce si imi sare in ajutor la nevoie.Sa nu ma intelegeti gresit, pe mine nu ma supara ca vrea sa film la fel, dar nu-i mai pot spune niciun secret ca-l face sa para misto si-l scoate afara, nu ii mai pot cere niciun sfat daca ma supara ceva, ca ii rade sufletu si mai tare ma enerveaza cand cineva e bucuros de esecul meu. Cum o pot readuce la normal? Mai pot s-o readuc? Sa vorbesc cu ea despre asta? Ce sa ma fac?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Prietena ta nu prea iti mai este prietena. Este invidioasa pe tine si cauta sa iti faca rau. Nu cred ca o mai poti intoarce unde a fost, invidia este boala grea. Iar daca vorbesti cu ea, te va lua in ras. Nu ii mai spune secrete s nu ii mai cere sfaturi, nu strica relatia cu ea, da gandeste-te incet-incet sa iti faci o alta prietena.

5 răspunsuri:
| Park1Suin a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea, spune-i ce te deranjeaza dar fa-o intr-un mod delicat, ca sa n-o superi.

| jessikz0r explică (pentru SkyPilot):

Niste secrete le stie doar ea.ce ma fac daca se sparge? big grin mersi pentru raspuns, nu degeaba esti campioana/campionu zilei! big grin big grin big grin

| SkyPilot a răspuns (pentru jessikz0r):

Poti fi campionul zilei dand raspunsuri aiurea la kilogram, nu e nici un merit.
Riscul cu secretele este la fel de mare oricand. Orice informatie expira la un moment dat, poate ca nu mai e de actualitate, poate ca una din voi pleaca la o alta scoala. Nu poti face ceva despre secretele tale pe care le stie ea astfel incat sa expire?

| Cristian201 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i spui, sa o incurajezi sa fie ea. Ca poate fi deosebita, si prin ceea ce este ea. Poate te invideaza pentru ceva ce tu ai, si ea nu are : da-i din principiile tale, dar cu grija, de a nu o transforma si mai mult in tine.
Poate a vazut la tine ca tie iti merg toate lucrurile bine, iar ei nu. Incurajeaz-o! Discuta cu ea, ce o deranjeaza, ce suparari are. La inceput nu va vrea, si va rade. Dar poate ti se va deschide curand. Iar atunci sa-i dai prietenia, respectul si dragostea ta - ca intre voi, fetele. Asa imi place, cum voi, fetele va incurajati reciproc! happy
Si nu in ultimul rand, cu rugaciune.

Paste fericit! happy

| jessikz0r explică (pentru Cristian201):

Multumesc,asemenea! happy