| Iuliafta a întrebat:

Pur și simplu m-am saturat sa fiu numita grasa umflata Obeza numita în toate felurile de sora mea mai mica și mama mea ma simt ca și cum as fi ultimul om ma fac sa ma simt asa urata și grasa și nu știu de ce dar oricât încerc sa ma opresc din a simți ce anul pot ma Afectează nu știu ce am sa fiu eu prea sensibila sau chiar îs asa grasa am înălțimea de 1, 60 și în jur de 56 kg smchiar asa grasa sunt încerc sa ma abțin sa nu mănânc dar nu pot simt ca leșin dacă stau nemâncata. Aveți cumva dieta sa slăbesc repede sau cum pot sta fără sa mănânc dar sa nu-mi vina sa leșin vreau sa ajung măcar la 40-42 kg ca ma simt prea grasa acum sau exista pastile ceaiuri ceva sa ma ajute sa slăbesc?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Miruna333 a răspuns:

Daca se slabea de la pastile si ceaiuri, nu mai vedei oameni grasi, gandeste-te la asta. Asta e cea mai mare prostie.
Procesul de slabit este foarte usor, sa iti controlezi creierul, acolo este greul.
Pentru slabit ai nevoie de mancat sanatos, deficit caloric si sport!
Infometatul nu te slabeste, iti face mai mult rau, iar dietele slabesti rapid si pui inapoi dublu. Slabitul sigur si de durata nu se face,, repede''.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Deficit 500 calorii total si sport. Bafta!

| AdeA1991 a răspuns:

Iubita mea, imi pare rau sa iti dezamagesc "rudele" dar nu esti grasa. asta este o greutate cat pe poate de sanatoasa pentru inaltimea ta; crede-ma am fost acolo. ce am observat eu insa, era nevoie de putina tonifiere.
de asemenea mai e un detaliu pe care multi oameni nu il iau in considerare - densitatea oaselor si a masei musculare.

Nu stiu ce varsta ai, dar ceea ce se intampla intre tine si ele nu este ok, si daca te uiti la tari mai civilizate decat a noastra o sa vezi ca ceea ce fac ele se numeste bullying/ abuz mental.
asta este mai mult curiozitate proprie, sa fiu sincera cu tine, dar ele sunt modele de mers pe podium cumva? sau au fost binecuvantate cu genul de metabolism care le lasa sa manance cat si ce vor si nu pun pe ele nici un gram, pentru parerea mea personala, ar trebui sa isi vada de burtiile lor.