Daca se slabea de la pastile si ceaiuri, nu mai vedei oameni grasi, gandeste-te la asta. Asta e cea mai mare prostie.
Procesul de slabit este foarte usor, sa iti controlezi creierul, acolo este greul.
Pentru slabit ai nevoie de mancat sanatos, deficit caloric si sport!
Infometatul nu te slabeste, iti face mai mult rau, iar dietele slabesti rapid si pui inapoi dublu. Slabitul sigur si de durata nu se face,, repede''.
Iubita mea, imi pare rau sa iti dezamagesc "rudele" dar nu esti grasa. asta este o greutate cat pe poate de sanatoasa pentru inaltimea ta; crede-ma am fost acolo. ce am observat eu insa, era nevoie de putina tonifiere.
de asemenea mai e un detaliu pe care multi oameni nu il iau in considerare - densitatea oaselor si a masei musculare.
Nu stiu ce varsta ai, dar ceea ce se intampla intre tine si ele nu este ok, si daca te uiti la tari mai civilizate decat a noastra o sa vezi ca ceea ce fac ele se numeste bullying/ abuz mental.
asta este mai mult curiozitate proprie, sa fiu sincera cu tine, dar ele sunt modele de mers pe podium cumva? sau au fost binecuvantate cu genul de metabolism care le lasa sa manance cat si ce vor si nu pun pe ele nici un gram, pentru parerea mea personala, ar trebui sa isi vada de burtiile lor.