Ai putea sa te apuci de facut sport si ai pierde din greutate, vanad cu ochii, sau ai putea reduce portia de mancare, la jumatate.
Nu, ceaiurile chiar NU slabesc!
Ce ajuta cu adevarat la slabit este: sportul si injumatatirea portiilor de mancare.
la 1.60 trebuie sa ai maxim 50Kg.
Daca se slabea de la pastile si ceaiuri, nu mai vedei oameni grasi, gandeste-te la asta. Asta e cea mai mare prostie.
Procesul de slabit este foarte usor, sa iti controlezi creierul, acolo este greul.
Pentru slabit ai nevoie de mancat sanatos, deficit caloric si sport!
Infometatul nu te slabeste, iti face mai mult rau, iar dietele slabesti rapid si pui inapoi dublu. Slabitul sigur si de durata nu se face,, repede''.
Iubita mea, imi pare rau sa iti dezamagesc "rudele" dar nu esti grasa. asta este o greutate cat pe poate de sanatoasa pentru inaltimea ta; crede-ma am fost acolo. ce am observat eu insa, era nevoie de putina tonifiere.
de asemenea mai e un detaliu pe care multi oameni nu il iau in considerare - densitatea oaselor si a masei musculare.
Nu stiu ce varsta ai, dar ceea ce se intampla intre tine si ele nu este ok, si daca te uiti la tari mai civilizate decat a noastra o sa vezi ca ceea ce fac ele se numeste bullying/ abuz mental.
asta este mai mult curiozitate proprie, sa fiu sincera cu tine, dar ele sunt modele de mers pe podium cumva? sau au fost binecuvantate cu genul de metabolism care le lasa sa manance cat si ce vor si nu pun pe ele nici un gram, pentru parerea mea personala, ar trebui sa isi vada de burtiile lor.
Chiar sunt curioasa de unde ai informatia asta
1.60 trebuie sa ai maxim 50Kg.
De la medicul endocrinolog la care merg si care este prof doctor in endocrinologie, la Sydney in Australia.
El spune asa: greutatea perfecta pentru o femeie sanatosa este cu 10kg mai putin decat inaltimea ei. Adica, daca are 1.60m sa cantareasca maxim 60kg.
Greutatea normala si sanatoasa a unui barbat este exact cat este si inaltimea lui, adica, daca are 1.80m sa cantareasca 80kg.
Din pacate asta este informatie invechita de peste 20 de ani, sunt atat de multi alti factori care joaca rol in ce inseamna o greutate sanatoasa.
Esti tu dezinformata, este de actualitate de fapt, fiindca eu merg de 2-3 ani la acest endocrinolog si nu in romanica, ci la sydney, in Australia unde occidentul este mult mai avansat decat romanica.
Cine a zis ceva de Romania? poate aceasta este informatia pe care v-a dat-o dumneazoastra, dar este o mica problema, si prin prisma asa v-as recomanda sa mergeti la cineva caruia ii pasa de selfactualizare.
Vrajeala asta ce 10kg mai putin decat inaltimea la femei umbla pe strazile Romanei inca de cand eram ei copil prin anii '90, si posibil si mai devreme de atat, de atunci s-au inteles mult mai multe despre individualitatea fiecarui organism si ca nu exista asa ceva ca one fits all.
Cu drag din UK.
Nu-i nici o vrajeala, este pura realitate.
Vorbesc de un profesor doctor din sydney, Australia nu de vreun fitecine pe care-l vizitezi tu.
Ai dreptate, m-am exprimat eu gresit.
Nu e vrajeala, e informatie si mentalitate invechita,
Astea sunt regulile pentru domnitele care incearca sa devina fotomodele, si pana si lumea modei a inceput sa fie mai acceptanta cu greutati sanatoase, nu aschiute umblatoare.
Exista margini nu reguli batute in cuie.
Exista densitate osoasa si masa musculara care atarna mai greu decat grasimea.
Doamna draga, va recomand sa nu va mai uitati in gura tuturor doar pentru ca au o diploma smechera. exista in lumea asta oameni care se informeaza doar pentru ca le face placere. Si oameni care practica maserii bine vazute doar pentru bani si nu din interes.
Hai sa nu afectam imaginea de sine a unei tinere in plina dezvoltare doar pentru ca un putem sa aceptam ce sanatatea este mai mult decat un set de reguli.
Mai fata, nu m-am nascut ieri si nici nu ma uit in gura ageamiilor, ci vorbesc de o situatie reala si serioasa, unde sunt nevoita sa merg anual la control la acest medic care este Porfesor Doctor Endocrinolog in Australia. Poate nu vezi bine ce tot scriu, ca nu-i fitecine, de cine auzi tu pe la radiosant, ci un medic foarte mare dintr-o tara multa avansata.
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: