Pai si mie mi se intampla cam aceliasi chesti doar ca sincer nu imi prea pasa adica cea ce te sfatuiesc e sa te gandesti la lucrurile pozitive in tine si sa nu incerci mereu sa te compari cu cineva, adica uitate in oglinda si gandeste-te la toate lucrurile pozitive pe care le ai, eu de exemplu ma gandesc ca prietena mea deseneaza groaznic, si eu foarte frumos, nu trebuie sa iti pese de ce super chesti are ea hei adica serios tu ai un creier si jumatate daca ai reusit sa admiti aceste lucruri, nu trebuie nici sa devi spatele ei adica chiar daca ea e mai populara trebuie sa iti faci noi prieteni, sa devi mai sociabila si sa le arati tuturor laturele bune din tine, nu trebuie sa stai lipita de ea ca guma de mestecat de pe papuc, actioneaza, distreazate, daca nu persoanele o sa creada ca intr-adevar esti mai proasta, adica nu trebuie sa spanzuri toata viata pe o singura prietena, daca ma itelegi, deci astea sunt sfaturile mele, fa-ti noi prieteni si nu te lasa niciodata influenzata de prietena ta, daca esti sigura de tine suficient, toti te vor placea funda?
Te sfatuiesc sa nu incerci sa devii sluga ei, si chiar daca nu ai aparate de ultima generatie, arata ca esti la fel de buna sau chiar mai buna prin caracterul tau, nu te lasa la ori cine, si fa-ti si tu mai multi prieteni, sau incearca sa ii cunosti prietenii prietenei tale, si sa fi de gasca. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca esti urata pentru ca porti ochelari, in ziua de azi ochelarii se poarta mai mult ca si un trend in moda; si sa nu iti fie frica tot timpul exista foarte multi baieti la care tu nici nu te gandesti ca ar fi atrasi de tine, dar le este frica sa spuna. Cu ceea ce urmeaza nu incerc sa te influentez sa devi o diva infumurata sau o batausa, dar arata ca nu iti e frica de cei care sunt cu nasul pe sus, tinele piept, nu fugi. Iar pentru a nu mai fi invidioasa, incearca sa te apropii mai mult de prietena ta, si atunci o vei considera ca o sora, nu vei mai fi geloasa pe ea. Sper ca ti-am fost de ajutor.
(p.s.mi-ar prinde bine o funda)
Asa se intampla mereu, cineva iese in evidenta mai mult ca altul, dar asta nu inseamna ca nu poti fi si tu in centrul atentiei numai ca trebuie sa ai un grup al tau sau o prietena cu care sa vorbesti foarte mult si cu care sa te intelegi bine. Poate ca tu nu ai acelasi caracter cu au ele sau nu te incadrezi in grupul acela.Si tu i-ai spus fetei de care esti invidioasa "prietena"? ea este prietena ta sau asa i-ai spus acum?
E prietena mea, ne cam invidiem reciproc, dar asta nu tot timpul. dar ne cnoastem de o groaza de timp si avem exact acelasi caracter , si nu vreau sa rup prietenia acum.
Si eu am avut o prietena de fapt asa am considerat-o si ea se dadea prietena mea o cunosteam din clasa 1 mi-a spus totul despre ea si invers, cand a avut nevoie i-am fost alaturi m-am certat cu toti pentru ea nu vroiam sa stric prietenia cu ea desi era cam suparacioasa, invidioasa si altele...Ea avea niste parinti de moda veche si mereu am ajutat-o cand la un timp cand dupa atatia ani cand am avut si eu nevoie sa imi fie alaturi ea s-a dat de partea cealata adica a considerat ca este mai bine sa fie ea in castig decat sa imi fie alaturi.A inceput sa barfeasca, sa fie invidioasa, si mai multe chestii.Si chiar am vrut sa pastrez prietenia cu ea, dar ma tradat cand aveam nevoie, iar aceasta nu s-a numit prietenie desii ne cunosteam de foarte multi ani.De aceea te sfatuiesc sa ai foarte multa grija si sa nu mai spui totul despre tine, si ea daca nu iti este o prietena adevarata te-as sfatui sa iti gasesti alti prieteni chiar daca vei suferii crezand ca ai considerat-o prietena si va cunosteati de mult.
Nu sunteti compatibile, probabil din cauza ca aveti caractere prea semanatoare. Stii cum se spune ca " extremele se atrag " asa ca incearca sa.ti cauti o alta prietena :d.
De fapt nu daca esti prieten cu cineva care e opusul tau, sau are alte preferinte nu va merge, pentru ca daca eu ascult rock si prietenu meu manele atunci no sa ne intelegem, sau daca eu pot iesi in oras vinerea, dar nu poate el ca are alta activitate atunci nu e ok.
de aceea prietenii trebuie sa aiba interese comune.
Am postat cam 15 raspunsuri azi, iar 7 au fost aprobate, restul sunt in curs de asteptare, dar nu mi-au venit punctele pentru cele aprobate,,,
Cata dreptate ai! Multumesc mult, o sa tin cont :*.
'' prietena mea deseneaza groaznic, si eu foarte frumos '' .
Daca esti o persoana sociabila vorbesti cu el, eu ascult rock si vorbesc si cu manelisti ). Doar ca unii sunt prea insuportabili, sunt chiar borati. Daca doua persoane vor sa fie prietene pot trece peste niste nimicuri precum genul de muzica pe care il asculta. Nu stiu ce fel esti tu dar eu asta fac