| Sebygoon2007 a întrebat:

Puteți să îmi răspundeți și mie la întrebări vă rog?

12 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Raspunde cine stie. Daca nu raspunde nimeni inseamna ca nu exista aici persoane care sa te ajute.

| Sebygoon2007 explică (pentru dullcat):

Da ok dar să nu mai șteargă comentariile moderatorul

| dullcat a răspuns (pentru Sebygoon2007):

Pai nu este ok sa se tot repete intrebarile, sa se faca spam.

https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Moderatorii vor sterge ce considera necesar dupa ce altcineva iti raporteaza postarile.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti s-a explicat in nenumarate randuri, dar se pare ca tu esti incapbil sa intelegi, de aceea nu mai avem ce sa-ti raspundem.

Ia de citeste raspunsurile noastre, la toate intrebarile pe care le-ai pui aici, fara sa intelegi ceea ce este clar si logic pentru toata lumea!

https://www.tpu.ro/utilizator/abrcjc/intrebari/

| darrio2007 a răspuns:

Daca o tot bagi pe aia cu trapperul, ce sa-ti mai raspundem?

| Robertwdr2008 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ok dar eu am întrebat oameni, producători și trapperi și au spus altceva au spus ca nu ai nevoie de voce

| Violleta2022 a răspuns (pentru Robertwdr2008):

Da-mi voie sa ma indoiesc ca ai discutata tu cu vreun producator profesionist, care sa-ti spuna ca merge sa ragi fara vice si urechee muzicala

| Sebygoon2007 explică (pentru Violleta2022):

1. Am spus ca am putina voce și puțin ureche muzicală 2. Nu contează dacă e cunoscut contează ce produce și cu câți oameni lucrează și am întrebat un Trapper același lucru și tot ca producătorul a răspuns. Și eu nu am spus ca nu am voce am spus ca am puțină ureche muzicală și puțină voce

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sebygoon2007):

Nu exista putina voce, exista: ai voice si nu ai voice.
Nu mai intreba pe nimeni in stanga si draepta ca sunt neaveniti si nu au habar, intreaba un profesor de muzica, care stie sa te controleze.
Nu mai intreba nici un trapper ca ala nu are habar sa te controleze pe tines i apoi abai astteapta sa behai tu ca sa rada de tine si sa se amuze.

| Sebygoon2007 explică (pentru Violleta2022):

E clar, după văd ce sfaturi dați dumneavoastră la sportivi numai întreb nimic dar totuși mulțumesc m-am lămurit singur

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sebygoon2007):

Si ala este tot cu un copilas mic ca si tine, total incapabil sa inteleaga ca nu-i sificient sa tu vrei se faci ceva, daca nu te-ai nascut cu talent.

Si tie si aluia v-am recomandat sa mergeti pentru a fii testati de PROFESIONISTI, ca nu faceti nimci daca puneti 100 d einterbari pe forum, unde va raspund alti copilasi ca voi, total fara sa aiba idee cu ce se manaca muzica sau fotbalul, in cazul acelui baitas.

| MarianWLF a răspuns:

Esti obsedat pe subiect, ai primit raspunsuri la fiecare intrebare nu ne mai batem gura din moment ce repeti acelasi lucru.

Întrebări similare