Buna, cartea pe care o citesc acum e Ingerul nopti de Becca Fitzpatrick (cred ca asa se scrie) si cel mai mult ma impresioneaza Nora, personajul principal, prin siguranta ei ca nu e nebuna si stie ce vede si tot odata prin neghiobia ei, din moment ce stie ca Patch se joaca cu mintea ei si ea il iubeste dar nu si-o poate recunoaste.
Am citit recent romanul "Singur pe lume" pe Hector Malot, şi am rămas plăcut surprinsă. Nu mă așteptam ca această carte să fie chiar atât de bună.
Personajul preferat a fost Vitalis, cunoscut şi sub numele de Carol Balzani. O simplă persoană, trecută de tinerețe.
De la începutul romanului mi-a rămas întipărit în minte, ca fiind un om rece fără suflet, preocupat doar bani, însă treptat mi-am dat seama că nu este chiar aşa.
Avea un comportament mai de gheață, însă puteai vedea clar că era un om bun, iubitor.
Ce să zic, m-a atras. Chiar dacă e doar un personaj dintr-o carte, neexistent, m-a impresionat puternicul său caracter.
Rapha, serialul Pariu cu Viata --> Este frumos, are patratele si, intr-un cuvant, e adorabiliciossss ! Funda ?
LaviniaLavinitutza întreabă:
Pierce_Khaterine_1997 întreabă:
anonim_4396 întreabă: