Nu trebuie să devii mai popular, ci mai deștept ca ceilalți, sau, mai bine zis, să fii mai bun ca ei din toate punctele de vedere. Ai nevoie de un grup de oameni aroganți, care să te ia peste picior? Răspunsul e la tine.
Sfatul meu este să stai liniștit, să nu te bagi tu în seamă la ei, iar dacă vrea cineva să te necăjească ia-i tu peste picior, dar nu jignindu-i, ci ignorându-i.
Poate nu te așteptai la un astfel de răspuns, dar îți spun sigur că „a fi mai tare ca cineva" nu înseamnă să faci mișto de el, ci să fii mai înțelept. Demnitatea și curajul te vor ajuta mult mai mult decât popularitatea și glumele nesărate. Fii deschis și pune-ți minte și sufletul la contribuție.
Sănătate și succes în tot ce îți dorești!
Salut! pai dupa parerea mea nu prea conteaza sa fii popular, ci sa fii mai destept ca ceilalti, sau mai bine zis, sa fii mai bun ca ei din toate punctele de vedere (daca poti). Sfatul meu ar fi sa stai linistit, sa nu te bagi in seama cu ei, iardaca vrea cineva sa te inerveze il iei peste picior, da sa nu il jignesti, il ignori.Sanatate si succes!
Loreta28 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: