Asa este! Cea mai mare greseala a cuiva ar fi sa se razbune.Razbunarea nu aduce nimic bun, doar o persoana fara suflet apeleaza la acest"mod"de a se impaca cu ea insasi, nerealizand ca asta nu-i va folosi la nimic, ci mai rau, i se poate intoarce "roata destinului"impotriva. Oricat de mult rau mi-ar face cineva, nu as putea sa ma razbun.Viata mi-a demonstrat de atatea ori cat de dreapta poate fi cu cei care nu pun la suflet raul primit de la ceilalti. Dumnezeu are grija de fiecare, nu trebuie sa"actionam"noi.
Corect.Cine se razbuna trebuie sa sape doua morminte.Si pentru ce atata munca, atata efort negativ cand un zambet si un te iert ar rezolva totul
Stiu asta, dar, eu una, nu m pot controla.sunt o fire razbunatoare si mereu dau inapoi ce mi se da indiferent care ar fi consecintele. uneori dau inapoi dublu decat primesc, alteori mai putin, depinde d situatie.
Pai cam asa este.Razbunarea nu aduce nimic bun si am invatat asta.Sunt o fire razbunatoare, nu vreau sa-i las pe cei ce ma ranesc sa scape asa.basma curata
Asa ca spun multe doar ca sa ii ranesc.Asta e pe moment, deoarece apoi regret enorm gestul pentru.ca ma face sa ma simt o persoana egoista si rautacioasa.intr-un cuvant ma face sa ma simt ca dracu.Razbunarea nu-l raneste pe cel vizat, ci pe tine!