| CaTa2 a întrebat:

Relatiile la distanta dureaza?big grin azi mi-am gasit jumatatea si o ador big grin:X

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Buna.
depinde de cat de pregatiti sunt cei doi pentru o astfel de relatie, cat de mult se implica, consteaza chiar si daca s-au cunoscut inainte sau nu (live). eu una, ghidandu-ma dupa personalitatea mea, sunt de parere ca merg. prietenul meu si cu mine ne-am cunoscut in orasul meu natal, dar mare parte a relatiei a fost la distanta si totusi am rezistat aproape 2 ani si inca ne iubim foarte mult.
intr-o astfel de relatie trebuie multa comunicare, incredere, rabdare. totul este posibil daca vrei.
multa bafta tongue

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ai grija sa nu te imbeti cu apa chioarawinking

| fluturas a răspuns:

Depide, am citit ieri niste raspunsuri la o intrebare, unde multi isi povesteau relatiile lor la distanta love struck chiar m-au impresionat happy
daca exista incredere si cei doi se pot vedea din cand in cand, eu zic ca da, dureaza, desi este greu...

| ClaraZ a răspuns:

Depinde de parteneriwinking

| Shake a răspuns:

Depinde de voi doi, daca faceti relatia asta sa dureze, daca tu crezi in ea, atunci v-a durabig grin
Bafta!

| Ally_8613 a răspuns:

Da,, dureaza. daca exista dragoste adevarata.

| byby_7642 a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc dar nu prea merg. una este sa fie langa tine in fiecare zi si alta e sa fie departe.nai de unde sa stii ce face nu nimic ar fi mai bine sa gasesti o persoana de unde esti tu happy

| MARS a răspuns:

Sincer. eu nu cred ca dureaza. poate doar max o luna. insa cam putin probabil!