OMFG! deci eram :O:O cand ai zis si de piscina eram mai :O:O
Super super :*
)) e bogat :O OMG ti-a fac cred ca am ras la povestea asta lol piscina ce noroc ai doamne Carla cat ma oftic in locul uh lesinam hmm... gandeste-te ce sa faci in casa aia ia sa vedem... Biliard are? ai omis +))) pisciina dek woow Doamne damil mie Glumeam sa stii Ma bucur pentru voi!
Nu mai postezi? :O:O nuuu Carla plang te rog posteaza ca mor macar zi-mi mie prin mesaj daca ceilalti nu vor eu in fiecare saptamana ma uit plizz nu te lasa lasa-i pe astia ca sunt gelosi tarani nesimtiti, nu le da importanta eu vreau sa vad continuare te rog in numele tuturor care vor continuarea!
Ok, poate ca voi posta in curand
Draga mea, cand spui asta, ma duci cu gandul la prima carte amurg. nu cumva le-ai luat din romanele lui Stephenie Meyer? in fine. am ramas fascinata cand am citit si as vrea ce se intampla sau '' s-a intamplat ''. oricum, interesanta povestioara.
Nici macar nu am citit cartile. dar poate le voi citi intr-o zi nu m-am inspirat din absolut nimic, exact asta este ceea ce mi s-a intamplat...
Nu o sa mai postez, pentru ca unii au impresia ca vreau sa ma laud sau mai rau, ca inventez, si nu vreau asta
Diorrus întreabă: