Draga mea, cand spui asta, ma duci cu gandul la prima carte amurg. nu cumva le-ai luat din romanele lui Stephenie Meyer? in fine. am ramas fascinata cand am citit si as vrea ce se intampla sau '' s-a intamplat ''. oricum, interesanta povestioara.
Nici macar nu am citit cartile. dar poate le voi citi intr-o zi nu m-am inspirat din absolut nimic, exact asta este ceea ce mi s-a intamplat...
)) e bogat :O OMG ti-a fac cred ca am ras la povestea asta lol piscina ce noroc ai doamne Carla cat ma oftic in locul uh lesinam hmm... gandeste-te ce sa faci in casa aia ia sa vedem... Biliard are? ai omis +))) pisciina dek woow Doamne damil mie Glumeam sa stii Ma bucur pentru voi!
OMFG! deci eram :O:O cand ai zis si de piscina eram mai :O:O
Super super :*
Nu o sa mai postez, pentru ca unii au impresia ca vreau sa ma laud sau mai rau, ca inventez, si nu vreau asta
Nu mai postezi? :O:O nuuu Carla plang te rog posteaza ca mor macar zi-mi mie prin mesaj daca ceilalti nu vor eu in fiecare saptamana ma uit plizz nu te lasa lasa-i pe astia ca sunt gelosi tarani nesimtiti, nu le da importanta eu vreau sa vad continuare te rog in numele tuturor care vor continuarea!