| DarthRevan a întrebat:

Romania,Elvetia,Germania sau Anglia?
De ce nu, America.
-Credeti ca e mai usor sa iti faci prieteni si oameni de incredere in alte state? decat la noi. Tara noastra e faina, dar anturajele si oamenii sunt mai egoisti si destul de neinformati. Ce parere aveti? oare tara poate influenta oamenii cu care ati relationa mai bine si sa va imprieteniti?

20 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In America poate reusesti, lumea e mai calda si mai relaxata.

In Elvetia si Germania slabe sanse sa gasesti oameni mai prietenosi ca in Romania

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai sunt diferite mentalitati in diferite tari. Poate in Romania gasesti o persoana care are alte calitati fata de Elvetia sa zicem. De fapt in fiecare tara sunt. Dincolo de aparente sunt persoane cu care poti sa socializzi foarte bine in orice tara. Acum depinde de ce impresie au ei despre noi sau invers.
Dar un om de incredere trebuie sa iti fie apropiat in acelasi timp nu? Cu toate ca am intalnit cateva persoane de treaba de prin vecinatati dar poate e doar o aparenta nu stiu.
Tu ce crezi?

| DarthRevan explică (pentru DoarBogdan):

Eu nu cred, adica ideea ar fi ca.Eu vreau sa am prieteni intr-un mod foarte original.Adica sa avem un scop comun si sa facem lucruri in folosul amandurora.Si nu prea vad, adica aici e vorba aia, fiecare e pentru el. Asa sunt si fetele majoritatea sunt egoiste in relatii si oriunde.Desii oamenii incearca sa ascunda lucrurile astea prin aparente, fiindca asa e societatea e ca un joc.Si e destul de bine controlata as zice, si nu imi place fiindca eu sunt ala care vede lucrurile intr-o viziune mai ampla, mai complexa.Si nu toata lumea intelege si vrea sa intelaga lucruri, iar eu vreau si asta e faza in Romania.Nu ma simt deloc comfortabil, adica familai mea e super ok, sunt profesori si totul e ok dar oamenii sunt prea prea egoisti, adica ignoranti fata de ei.Si toti vor bani crezand ca aia te poate face fericit.Si e adevarat pana la un punct de vedere... dupa acel punct, banii devin o obsesie, sau efectiv iti dai seama ca ai destul si nu mai ai foamia aia de bani.Deci nu sunt multumuit de oamenii astia reci!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru DarthRevan):

Stiu ce zici man. Eu unul as fi vrut sa ma nasc in alt loc, dar si aici prespun ca am un scop. In orice caz, lucrurile acestea... mondiale ca sa zic asa nu o sa tina mult. Toate disputele astea intre tari cred ca o sa se schimbe. Nu prea mai e viitor aici deci nu poate ca aceasta situatie sa tinda la infinit.
Si despre fete... asta e alta poveste big grin
Si familia mea e oke si prietenii adica. ei nu vad lucrurile asa cum sunt. Cand ma aud ca vorbesc despre asta nici nu ma baga in seama laughing

| DarthRevan explică (pentru DoarBogdan):

Tocmai eu vreau sa am prieteni si sa vada cum vad eu situatia, eu de obicei ca sa pot fi un om rational logic, trebuie sa ma bag in capul omului sa vad cum vede el viata, si dupa sa inteleg ce vrea el sau ea sa spuna.Si restul nu fac asta la mine, e prea greu nu au conexiuniile destul de bine anternate in creier pentru a putea percepe si sa fie constienti de ce zic.Si asta ma enerveaza eu incerc, fac tot posibilul si degeaba, nu am cu cine.Si atunci trebuie sa fac cumva sa strang niste bani sa plec sa vad lumea sa fac ceva, trebuie sa ma chinui.Greu oricum sa fie, dar macar incerc, nu? Bogdan ce am vrut sa zic si cu fetele, sunt egoiste majoritatea.Mai ales ca majoritatea fetelor nu fac sens, contra ratiune.Si asta e problema si bine inteles sunt si multi baieti asa, dar fetele in general si asta nu ajuta, mai ales ca pot fi o pierdere de vreme vorbitul sau agatatul de fete. Efectiv poti castiga ceva expereinta cu fetele dar nu te va ajuta sa faci bani sau nu te va ajuta sa fii fericit in totalitate.Doar daca chiar iti gasesti o fata care sa te sustina si sa te inteleaga. Ceea ce nu gasesti, u am incercat, si iarasi tip de cateva luni.Si mi-am dat seama ca genul ala de fete e destul de rar aici, eu sunt din Sibiu si as vrea sa ma duc in Cluj.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru DarthRevan):

In prima parte parca as fi eu happy Eu de fiecare data, cred ca actionez fara sa vreau cand iau o decizie, pratic nu o iau pentru mine ci pentru cel cu care vorbesc, adica m-a pun in locul lui si incerc sa vad cum ar fi mai bine, si m-am saturat de asta laughing Seara am numai idei prin cap, cred ca m-a afecat cumva chestia asta da intr-un fel e bine ca stiu cum sa iau oamenii. Nu stiu daca pe aici e locul meu dar ma rog.
Si mda... asa e cu fetele. Dar nu le judec, adica in ziua de astazi pentru majoritatea trebuie sa fi un alfa, si pentru acelea e usor. Iar la celelalte te straduiesti sa le intrii in minte pana cand obosesti. damn. Am incercat sa inteleg o fata pana cand m-am blocat big grin, acum incerc sa uit.
De ce vrei sa ajungi la Cluj? Eu sunt sin Gorj si am ajuns in Timis big grin

| Kaℓi a răspuns:

Depinde de tine, de caracterul tau.
Eu de exemplu sunt o persoana cu radacini. Cel mai bine ma simt acasa, si aici intra si tara.

Oriunde altundeva vei fi mereu un strain.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de caracterul acelei persoane. Eu am multi prieteni in Italia, sunt niste personane calde si comunicative in general. In Anglia in schimb stiu de la fratele meu (care locuieste acolo) ca ei ii cred ca toti romanii sunt de culoare, ca sa ma exprim mai dragut, si ii spuneau ca el este din alta tara. In fine multor englezi nu prea le plac romanii...De restul tarilor nu stiu.

| DarthRevan explică (pentru Kaℓi):

Nu ma atasez de tara, e o prostie.Suntem toti oameni iar eu vad pamantul ca o un organizm viu.Eu vad oamenii ca oameni.Nu separ oamenii, efectiv pentru mine toti insemnam una. Si doar asa vom putea evoula, e sigura metoda

| DarthRevan explică (pentru anonim_4396):

Depinde cum definesti prietenii, eu nu ma prea distrez, nu sunt genul ala cu bere.Eu sunt opusul fac tot timpul ce e bine, si fac lucruri eficient.Asta e ideea, nu am nevoie de prieten cu care sa ma distrez, am nevoie de prieteni care sa te sustina si sa se implice din cand in cand. Despre asta e vorba!

Mie nu imi place deloc ROmania, simt ca m-am nascut dar nu am apartinut unei tari, ma simt liber efectiv pot merge unde vreau eu atat timp cat muncesc.Deci nu ma simt atasat de familie sau ceva de genul efectiv eu nu am asta, nu ma voi simtii strain fiindca lumea a fost mai tot timpul impotriva ideilor mele si modului meu de a gandi.Si de aceea nici nu imi pasa fiiindca nimanui nu-i pasa de mine tongue (exceptie familia)

| Kaℓi a răspuns (pentru DarthRevan):

Cum am spus, depinde doar de tine, de caracterul tau. Suntem diferiti, eu sunt atasata de tara, chiar arborez un stegulet tricolor de ziua nationala. Dar asta e alta discutie.
Tu vezi oamenii ca oameni, nu faci diferente, pamantul e al tuturor in egala masura. E ok. Dar nu toata lumea gandeste asa, nu e vorba numai de adaptabilitatea ta, e vorba si despre capacitatea de acceptare a celorlalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DarthRevan):

Mda inteleg. Prietenii care sa se implice sunt mai rari in orice tara din cate cred eu. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batut. Am inteles ca te ocupi cu niste proiecte si te felicit ca faci ceva folositor in loc sa pierzi vremea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DarthRevan):

Romania nu e asa de urata sa stii...Sunt de 4 ani in tara in rest am crescut in strainatate stiu cum e in afara tarii. Nu e prea bine. Aici totusi gasesti pesoane te treaba, acolo doar superficialitate. Romania e frumoasa cu bune si cu rele, incearca sa privesti partea buna a lucrurilor...

Si aici e superficialitate, tu stai in Bucuresti eu nu big grin si orasele conteaza. big grin

Si eu nu sunt genul de om care se ataseaza, eu stiu ca oameni de treaba( inteligenti care au logica si inteleg cum fuctioneaza lumea) aia nu o sa ma judece, fiindca inteleg.A pai ceilalti marea majoritatea a lumii, e altceva.Eu ma refer la mentalitate, la noi e foarte multa ipocrizie si neinformare.Majoritatea au scopul de face bani si a se distra, nu prea vezi oameni motivati sa faca ceva cu placere. Ceea ce eu fac si incerc cat de mult! si de asta as vrea sa ma mut, poate in alt oras, poate in alta tara depinde...

| DarthRevan explică (pentru DarthRevan):

Cine ar mai vrea sa discute cu mine despre subiect sau altele : https://www.facebook.com/profile.php?id=100010098709379&ref=bookmarks ( nu o sa am foarte mult timp, daca vrea cineva :P )

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

E posibil sa reusesti.

| DarthRevan explică (pentru Năstasă_Iulian_1993):

Din punct de vedere matematic si stiintific totul este posibil, traim intr-o lume de posibilitati infinite.Plus ca big grin, orice actiune te ajuta sa castigi ceva si sa pierzi altceva. laughing

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns (pentru DarthRevan):

Asa este ai dreptate.