| Pho3nix a întrebat:

Romanii au Talent! Poi, parca e vorba sa se castige pe baza de talent adevarat!
Aici s-a castigat pe poveste.
Sa fiu clar de la inceput. N-am nimic cu Tutu Adrian, ba chiar il respect. A fost incredibil de greu pentru el dupa ce i-au murit parintii si bravo lui ca nu s-a lasat si a luptat in continuare. Bravo lui pentru ceea ce face, si ca a ajuns unde a ajuns. Respect!
Dar, NU cred ca Adrian merita sa castige in seara asta! Intr-adevar, a transmis mesaje frumoase. Dar nu mi se pare ca merita premiul cel mare. Multi dintre noi putem transmite mesaje prin diferite moduri. Muzica, dans, si altele. Oricum, va dati seama ca pustoaicele imature de 11-14 ani care stau cu o mana la chiloti si o mana pe telefon, l-au votat pe Adrian si pentru felul cum arata.

Bun, cum am zis mai sus, aici s-a castigat pe poveste.
Dar cu Trupa Ballance? Cu ei cum ramane? Au fost peste tot in lume si sunt foarte apreciati si aici la noi in tara nici nu-i bagam in seama.
Iustin, Valentin, Cristina si Alina? Ati vazut ce voci au de ti se ridica parul de pe tot corpul.
Sa nu mai zic de fata din semifinala care a cantat si la pian si live. (am uitat cum o cheama). Plus baiatul ala, tot din semifinala, care a cantat pe melodia lui Enrique Iglesias. Sorry, dar nu le mai tin minte numele. Aasta este adevartul talent!
Si mai sunt si altiihappy. Ma rog, voturile in Romania vor fi intotdeauna tampite. Parerea mea!

Inca ceva. Ce am spus aici, este doar o opinie, si nu este o invidie sau chestii de genu. Unii asa vor zice, sunt sigur laughing.

O seara buna!

34 răspunsuri:
| bhubhuaa a răspuns:

Si eu am aceeași părere! Trupa Ballance merita sa câștige deoarece sunt talentați, muncesc mult pentru asta si se pot ranii prin acrobatiile pe care le fac.iar Tutu? ce face? scrie niste versuri si le canta. Orium asta este parerea mea! Dar na asta este! oricum Trupa Ballance a fost cea mai tare! Superbi au fost!sad O seara buna!

| GodBlessYou a răspuns:

Ala cu tricoul albastru merita sa castige, Alehandro by Fernandro Tigarete Roberto... laughing

| 18cm a răspuns:

Ai drepate...dar nu cu tot

Trebuie sa recunosti ca tutu are talent ...si el avea mai multa nevoie de banii astia decat toti straight face

Cu banii astia va reusi sa isi creeze viitorul la care sperau parintii lui si sa isi faca si un nume in industria muzicalawinking

si ce reaq au facut aia Ballance?
in rom castiga cel care aduce ceva nou cel care impresioneaza ...nu stiu cel care te face sa zambesti sau sa plangi ...si sinccer aia erau mult mai varza decat trupa aia de baieti care dansau hip-hop :dbatting eyelashes

| iulyka_5827 a răspuns:

Sincer mi se pare o tampenie ca a castigat Adrian.Asta nu avea ce sa caute nici in finala.Ce chestie a facut ala asa tare a inceput sa palavrageasca aiurea si au aparut deodata 20 de pitipoance pe scena si vai de acum e un mare talent.
Nu spun ca mi-a placut Narcis pentru ca sunt contratenori mult mai buni(ex.Vitas)dar a fost ok fata de adrian.Si eu am tinut tot cu Ballance