| Stixie a întrebat:

Sa dezbatem un subiect, hmm.cred ca neatins pana acumbig grin
Cat de simplu, sau cat de greu e sa devii celebru in Romania! Chiar cred.de fapt sunt convinsa ca e foarte greu.Toti cauta bani, si nu mai tin cont de talent.
Mai devreme, am vazut ca Justin Bieber a devenit faimos, postand diverse melodii de-ale lui Neyo sau alti cantareti pe Youtube.
In Romania, doar 1 din 1.000 de oameni au sansa asta!
E adevarat, chiar are talent.Nu sunt fan, dar nici nu cred ca e cazul sa spun ca nu are voce pentru ca m`as mintii pe mine.
Am spus`o si o mai spun! Romania ca la nimeni.
Sa fim seriosi, care vedete de-ale noastre chiar au ajuns acolo unde sunt datorita talentului? Va spun eu ca nici una!
Acum, daca te dezbraci prin cluburi, si iti pui niste silicoane, peste noapte devii celebru! Asa ceva!
Ce parere aveti despre asta? Ce parere aveti despre tara in care traim?
Voi chiar sunteti mandri de ea? Ca eu sincer nu sunt!
Si niciodata nu o sa fiu.

Răspuns Câştigător
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Stii vorba aia referitoare la Romania? "Frumoasa tara, pacat ca e locuita!". laughing Asta spune deja totul. Nu crezi?! thinking

4 răspunsuri:
| Stixie explică:

@Pufuleti, nu spun ca are voce, dar totusi.decat "vedetele" de la noi!

| Pufuleti a răspuns:

De tara sunt mandra, nu sunt mandra de locuitori.
Adevaratele noastre valori nu mai sunt in tara, au plecat demult. Putinele valori pe care le mai avem sau care se nasc aleg sa plece.
Adevaratele vedete nu sunt promovate si apreciate. Actorii buni mor de foame, in timp ce pitzipoancele si cocalarii se scalda in bani. Ce am spus eu stie toata lumea. Nici nu are rost sa comentam prea mult pe marginea subiectului. De ce sa ne facem sange rau? Daca pitipoancele si cocalarii predomina, asta e. Ei prind la public. O emisiune culturala nu face rating, deci mass-media se adapteaza. Romanul de rand prefera blonda plastifiata in locul unei emisiuni despre istorie? Ok, ii dam blonda senzationala in direct la televiziunea poporului. Nu comentam metodele prin care a ajuns blonda vedeta, trebuie sa pastram un minimum de decenta pe aici.

Cu riscul de a-mi lua multe voturi cu "stupid": Justin Bieber are voce? Din cate stiu eu la varsta lui vocea este in continua schimbare, deci inca nu o are bine definita.

| Pufuleti a răspuns:

A, da. Nici nu se compara laughing Dar oricum e o vedeta fabricata pentru o anumita categorie: adolescentii.
Pai si daca spuneai ca are voce. pana la urma era parerea ta. No problem happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@blueberry, sunt total de acord cu tinelaughing
Pacat ca oamenii isi bat jocbig grin

Întrebări similare