Ar trebui sa-ti fie. Daca ii zici nu va avea cea mai buna reactie, la inceput poate va crede ca glumesti.Mai bine te-ai lasa intr-un timp cat mai scurt, astfel nu va mai apuca sa afle, desi cel mai bine ar fi sa-i zici, cu calm si intr-un mod mai indirect cand e bine dispusa.
Oricum o sa afle intr-o zi.La mine au reactionat foarte urat cand au aflat.Dar acum m.am lasat, si iti spun ca este foarte bine.Cred ca o sa te pedepseasca daca o sa ii spui.
Normal ca trebuie sa spui.
daca tu crezi ca esti asa cool pentru ca fumezi, trebuie sa iti si asumi asta
Ori iti asumi si ii spui, ori te lasi de fumat. de aflat v-a afla oricum, si daca afla din alta parte, nu de la tine, nu v-a fii deloc ok. parerea mea
"Mamă, vreau să îţi pufăi ceva. Ar fi o scuză fumată să îţi spun că am fost obligată. Pur şi simplu mi s-au afumat gândurile. E posibil să mă faci scrum după ce îţi voi spune. But I kent, vă spun..."
Sau puteai să profiţi şi tu de revelion şi le ziceai, csf
Solutia nu este sa-i spui maica-tii ca fumezi, ci sa te lasi de fumat. Deci faptul ca-i spui sau nu este egal cu 0. Tu trebuie sa te lasi de fumat. Asta trebuie sa faci. Fumatul nu numai ca te ucide dar te si saraceste.
VulpeaDinUmbra întreabă: