Ei i-au zburat fluturasii din stomac si inca nu are curaj sa-ti spuna adevarul. Aceasta relatie nu mai poate fi salvata.
Probabil ca este plictisita in acest stadiu al relatiei...fii mai dragut cu ea,un pic mai afectuos, scoate-o la un suc, mergeti prin parc, la o prajitura, la cinema, undeva... Concluzia este ca trebuie s-o scoti din casa si s-o duci undeva unde sa va distrati. Este plictisita de relatia voastra si s-a saturat de acel numar de mesaje fara rost. Vrea sa avansati un pic sau sa incheiati cu relatia.
Eu asa cred.Da-i flori din cand in cand (sau bomboane, ce ii place numai tu stii...) si fii afectuos (mai mult ca de obicei dar nu exagerat)
Bafta!
Hei.
Cu tot respectul esti foarte fraier, nu trebuie sa o intrebi sau sa ii spui daca are de gand sa te paraseasca!
scoate-o undeva, la ciema, doar voi doi.
da-o sa rada, mult, daca ai masina du-o intr-un loc ferit de lume, baga si tu 180 pe ora hahha
fa o nebunie ceva.dar nu o omora. nu fa accidente.
aranjeaza-te, ca sa vada ca te-ai facut mai frumos
vezi tu. daca nu, nu insista!
esti prost, o pierzi!
succes!
Am 15 ani si ea 13... nu am masina
Singurul raspuns este:"Cadouri"
Ofera-i un cadou, scoate-o la o intalnire...
I-am luat un trandafir, a spus ca este foarte cut, adica dragut :3, ok mersi am sa incerc
Fara suparare, trandafir trandafir, e dragut dar, nu stiu.
Eu ti-as sugera sa ii dai un buchet de flori si o ciocolata sau o intalnire la un restaurant elegant.Mai poti incerca sa o scoti si la cinema.
Hei! Probabil că este mai rece cu tine pentru că ai suparat-o cu ceva... încearcă să vorbeşti cu ea despre lucrul acesta şi o să vezi ce se întampla mai departe.Comunicarea intr-o relaţie este foarte importantă! Mult succes!