Singurul raspuns este:"Cadouri"
Ofera-i un cadou, scoate-o la o intalnire...
I-am luat un trandafir, a spus ca este foarte cut, adica dragut :3, ok mersi am sa incerc
Probabil ca este plictisita in acest stadiu al relatiei...fii mai dragut cu ea,un pic mai afectuos, scoate-o la un suc, mergeti prin parc, la o prajitura, la cinema, undeva... Concluzia este ca trebuie s-o scoti din casa si s-o duci undeva unde sa va distrati. Este plictisita de relatia voastra si s-a saturat de acel numar de mesaje fara rost. Vrea sa avansati un pic sau sa incheiati cu relatia.
Eu asa cred.Da-i flori din cand in cand (sau bomboane, ce ii place numai tu stii...) si fii afectuos (mai mult ca de obicei dar nu exagerat)
Bafta!
Ei i-au zburat fluturasii din stomac si inca nu are curaj sa-ti spuna adevarul. Aceasta relatie nu mai poate fi salvata.
Hei.
Cu tot respectul esti foarte fraier, nu trebuie sa o intrebi sau sa ii spui daca are de gand sa te paraseasca!
scoate-o undeva, la ciema, doar voi doi.
da-o sa rada, mult, daca ai masina du-o intr-un loc ferit de lume, baga si tu 180 pe ora hahha
fa o nebunie ceva.dar nu o omora. nu fa accidente.
aranjeaza-te, ca sa vada ca te-ai facut mai frumos
vezi tu. daca nu, nu insista!
esti prost, o pierzi!
succes!
Hei! Probabil că este mai rece cu tine pentru că ai suparat-o cu ceva... încearcă să vorbeşti cu ea despre lucrul acesta şi o să vezi ce se întampla mai departe.Comunicarea intr-o relaţie este foarte importantă! Mult succes!
Fara suparare, trandafir trandafir, e dragut dar, nu stiu.
Eu ti-as sugera sa ii dai un buchet de flori si o ciocolata sau o intalnire la un restaurant elegant.Mai poti incerca sa o scoti si la cinema.