| Daysukki a întrebat:

Sa ma sinucid sau nu? mama ma crede o proasta si o nesimtita, tata, atunci cand fac o greseala si vreau sa-i explic zice ca nu-i pasa si ca nu-l intereseaza. prietenii ma barfesc si ma cred o ratata.chiar si cei mai buni. bunica-mea crede ca-s satanista, pentru ca ma dau cu oja neagra .cateodata.anul trecut toata scoala ma barfea.in special baietii. pe la colturi auzeam atunci cand eram pe hol: " uite, aia-i emo!" desi nu ma imbracam in negru, nu ma dadeam cu oja neagra, nu ma machiam. adica ma dadeam cu creion dermatograf, dar nu in exces.si de la atata s-a ajuns sa ma barfeasca toata scoala? ma rog. colegii mei de clasa ma ingnora atunci cand ma vad. nu sunt fericita, deloc.plang in continuu. si ma intreb de ce eu? ce le-am facut? nimic.niciodata. ma deranjeaza ca fufele alea care se machiaza stident cu roz si le ies sanii din decolteu cu aerele lor de pitipoance, nu le barfeste nimeni. ce sa fac am vrut sa ma sinucid de zeci de mii de ori dar n-am curaj acum m-a abandonat pana si cea mai buna prietena a mea. care are tone de prieteni si parintii ii sunt alaturi si pe deasupra mai are si iubit. care o iubeste enorm. mai mult decat il iubeste ea pe el. si zice ca viata ei e grea.ha, ce sa zic. ce sa fac sa ma omor? si cum? nu vreau sa doara. macar de atat sa am si eu parte.am ajuns in ultimul hal. sunt sigura ca nu o sa am parte nici macar de iubire. ce rost mai are sa traiesc. ca sa-si bata altii joc de mine.

Răspuns Câştigător
| bnad a răspuns:

Wow, stai putin sa discutam. Cea mai mare prostie e sa te gandesti sa iti iei viata. Peste problemele cu parintii tai o sa treci cu singuranta, discuta si tu cu ei, explica-le ca te doare sa-i vezi asa indiferenti ca te doare cand te jignesc etc. Bunica ta e cam greu de convins pentru ca e batrana si ea nu a vazut oja neagra sau poate nu a folosit vreodata asa ceva.
Despre fetele din scoala carora le sar sanii din sutien si care te barfesc nu iti face griji, doar gandeste-te ca ele sunt tarfe, haite, curve vai de steaua lor, nu tu (poate o sa te simti mai bine laughing. Stai linistita ca le barfeste si pe ele cineva, chiar daca nu ai auzit tu.
Fiecare persoana este barfita si barfeste la randul ei. Uneori barfim pe cinava fara sa ne dam seama.
Nu trebuie sa te intereseze ca te barfesc niste oameni cu care nu ai nici o treaba.
Pur si simplu nu baga in seama, nu pune la suflet asa ceva.
Orice om poate sa scoata o barfa despre oricine cand vrea. Si sti si tu ca barfele circula cel mai repede si la oras si la tara.

Acum despre "prieteni" daca cei pe care-i consideri prieteni te vorbesc pe la spate si te barfesc pai atunci nu poti sa-i numesti prieteni, sunt si ei tot niste zdrente. Exista trei categorii: CUNOSTINTE - care sunt cei mai multi. AMICI - care sunt mai putini. Si ultima si cea mai importanta PRIETENI. In viata fiecarui om nu cred ca exista mai mult de 2-3 sau chiar nu exista niciunul. Prieten inseamna ceva foarte special. O prietenie dureaza o viata si nu se termina de la o mica cearta la betie sau altceva.
Gandeste foarte bine, dar nu te mai gandi la sinucidere. Viata e frumoasa, merita sa fie traita la maxim.
Majoritatea tinerilor au o gramada de probleme si li se pare ca toti sunt impotriva lor.
Acum pe criza asa majoritatea romanilor au mari probleme.
Asta nu inseamnca ca o sa asistam la o sinucidere in masa.
Trebuie sa privesti inainte si sa treci peste. Se vor rezolva toate, o sa gasesti si o persoana care o sa te iubeasca nu iti face griji. Marea iubire apare cand nu te astepti.

| PastilutzaColorata a răspuns (pentru bnad):

Impresionant mi-au dat lacrimile T^T.

45 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Crezi ca esti singura persoana pusa in situatii dificile? Uite-te in jur.multi oameni ascund lucruri despre viata lor, dar tac si inghit

Crede-ma, stiu cum e sa ai o viata grea si sa iti doresti cu ori ce pret sa scapi de eahappyAm fost si sunt oarecum in momente asemanatoare cu ale tale sau mai de graba in stari aproximativ la felhappy

Vin momente dificile in viata dar dupa ploaie vine intodeauna soarele crede-mahappy

Nu iti face rau pentru ca nu rezolvi mare lucru, ajungi in spital, nici macar nu reusesti sa iti iei viata. Fi indiferenta...nu mai lua in seama tot ce zice lumeaoh go on

Simti ca lumea iti cade in cap? Ca toti te urasc si te evita? Ca nu vei primi dragoste niciodata din partea cineva?

Am simtit si inca simt si eu asta dar ceva mi-a demonstrat ca nu se merita sa bag in seama critici tembele.si sa nu le dau satisfactiehappy

Doar ai grija de tine si incearca sa cauti dragostea si linistea profund, unde stii ca o gasestihappy

Sau cum era melodia aia...lasa lumea sa zica ce vrea, n-o mai crede, asculta-ti inimahappy

| Larisa a răspuns:

Uite numele meu este Larisa, si eu cred ca sunt cu mult mai mare ca tine si o sa-ti zic ceva:da-mi mesaj pe privat cu id-ul tau si stam de vorba.raspunsul este :NU TE SINUCIDE! NICI NU TE GANDI LA ASA CEVA

| geo691 a răspuns:

Risipeste gandurile astea din mintea ta nu o sa te ajute cu nimic chiar o sa creezi durere pentru ca parinti te iubesc dar poate nu isi dau seama de problemele tale personale ei probabil fiind ocupati cu munca sau cu problemele care ne acapareaza fara sa ne dam seama de ce avem in jur. Iti recomand sa discuti deschis cu mama ta daca cu tatal tau nu poti si sa ai spui ce ai pe suflet ce te deranjeaza si ce probleme personale ai tu. Sunt uni oameni care trec prin momente mult mai grave si tot vor sa traiasca si se lupta pana la ultima picatura, tu poti sa duci lupta asta fara a te impiedica ceva de cand sa iti gasesti echilibrul si gandirea pozitiva. Toti suntem unici si meritam sa traim.

| KarmaChameleon a răspuns:

Stai cuminte si lasa gandurile macabre. Daca acum esti intr-o pasa proasta a vietii tale asta nu inseamna ca o sa fie tot timpul asa.O sa rasara soarele si pe strada ta si atunci o sa te bucuri ca nu ai facut o asa prostie!

| Biby a răspuns:

Bună.
Exact aşa este şi cu mine.
Dar,nu te sinucide! Chiar nu merită.
Lasa piţipoancele în pace, că o să vină şi rândul tău la iubit, atenţie etc.

| MACookie02 a răspuns:

Nu ar trebui sa te sinucizipentru ca ar fi cel mai mare pacat pe care l-ai putea face vreodata.Stii cum sunt rasplatiti sinucigasii? Sunt pusi sa vada din nou si din nou cum s-au sinucis, cum se arunca de pe bloc sau alte chestii din astea.Cel putin asa am auzit mi-a spus mie cineva.Ma gandesc mereu la fetele astea care au totul,care au popularitate, bani, care sunt considerate "destepte" desi tota lumea stie ca nu-i asa.Gandeste-te cum ar fi sa-si puna o fata ca asta capat zilelor:toata scoala ar veni la inmormantare,poate apare chiar si prin reviste sau ziare(dar cu siguranta nu va sta mult prin ele) si care de fapt, sunt populare si moarte:asta se numeste imortalitate big grin.Dar daca te-ai sinucide tu, ai iti spun ca o sa primesti o pedeapsa in genul sa-i vezi pe toti din scoala barfindu-i pe parintii tai sau pe tine si iti spun ca ar durea mult mai tare.De multe ori, oamenii spun ca se taie cu lama deoarece asa le trece durerea sufleteasca, pentru ca cea fizica e mai mare.Dar nu e adevarat.Gandeste-te numai ce viitor ai in fata, poti sa devii ce vrei tu, la ce te pricepi cel mai bine.Sa traiesti in lumea ta.Sa ai niste prieteni buni (pe care sa-i cunosti intamplator).Sa aiun iubit care sa te iubeasca.Toate acestea urmeaza sa apara in viata ta.Nu stiu cati ani ai, dar saar putea sa fii prea mica pentru o relatie.Este doar o perioada neagra si cruda din viata ta. Poti sa-i dai dracu pe toti care te barfesc la scoala,oricum peste cativa ani vei scapa de ei,iar daca,vrei cu adevarat, si ajungi o persoana publica, o sa le faciin ciuda ciorilor sau idiotilor/idioatelor care acum cativa ani se luau de tine.Cred ca e cel mai lung raspuns care l-am dat dar nu conteaza.Tot cetrebuie sa faci este sa-ti gasesti prieteni cu interease comune. Spui ca esti genul ala care se imbraca in negru sau ma rog numai stiu sigur ce-ai zis, pai gaseste-ti frate niste prieteni care se imbraca tot in genul tau, asculta aceeasi muzica etc.Si nu stiu cine pe aici a spus ca sa fumezi si sa bei.NU! Este cel mai urat lucru! Poti sa mai bei ceva asa ocazional, un martini sau ceva usor, nu tarie ca doar nu esti barbat.Cat despre fumat, nu te apuca! Pur si simpluiti distrugi viata lent, fara sa-ti dai seama.Sunt sigura canu citesti tu atat dar nu conteaza.As fi multumita daca ai citi pana la capat.

| GFantastikBaby a răspuns:

Nu! Bineinteles ca nu! Oricat ti-ar fi de greu, trebuie sa fii tare. Nu are rost sa te gandesti la asemenea lucruri. Viata e un dar de la Dumnezeu! Sfatul meu e sa fii puternica si sa-i lasi sa palavrageasca. Pana la urma, cum pot sa te barfeasca ei daca nu te cunosc?! Si ce le pasa lor daca esti emo? E cumva problema lor? E viata lor? Incearca sa te apropii de unele fete, incearca sa le arati cum esti tu cu adevarat, si nu cum te barfesc gurile rele. Desi nu te cunosc sunt sigura ca tu esti o fata grozava, si poate ca in clasa/scoala ta sunt unele fete de treaba, cu care te poti intelege. Fa-ti grupul tau! Razi si tu de ei si fii indiferenta la barfele lor! De ce sa te consumi atat si sa plangi? Lor le pare bine. Cat despre prietenii si prietena ta cea mai buna, daca te considera o ratata si te-au parasit inseamna ca nu-ti sunt prieteni. Bucura-te de viata! Si cum spunea si Jully, cauta-ti prieteni pe FB, care sa te inteleaga si sa nu barfeasca. Ai incredere in tine, asta e cel mai important. Esti cea mai buna si nimeni nu are dreptul sa zica nimic despre tine! Si un lucru sa tii minte: cand nu are cine sa te imbarbateze si sa iti spuna ca poti, incurajeaza-te tu! In zilele de azi cel mai bun si de incredere prieten pe care il poti avea esti tu insuti. Sper ca te-am ajutat si ca o sa renunti la gandul tau. Viata e frumoasa si merita traita, si chiar daca uneori simtim ca nu mai avem puterea sa continuam, Dumnezeu este cu noi si ne ajuta daca Il chemam... happy

| notsurewhoiam a răspuns:

Heii stai relax nu te gandii la asa ceva...candva am avut si eu aceeasi problema aveam impresia ca sunt singur pe lumea asta si eram complexata si de cel mai mic defect al meu pentru ca vedeam in mine o ciudatenie dar mi-am dat seama ca ma consideram prea inferioara ca am o viata inainte si ca nu ma pot lasa doborata de primul obstacol care imi apare in cale pentru ca in viata o sa dau de multe altele mult mai grele gandeste-te ca prin ce traiesti acum te pregateste peste ce va fi mai incolo o sa te stimuleze si o sa devii mai puternica...revenind la minelaughingmi-am vazut de treaba un am bagat in seama vorbele care im se scoteau pentru ca stiam ca majoritatea sunt geloase pe mine mi-am vazut de scoala si acum pot sa intorc privirile dupa mine si nu intr-un sens negativ ma inteleg bine cu toata lumea pentru ca am incercat sa imi gasesc un punct comun cu fiecare in parte incerc sa evit certurile si sa lasa de la mine si imi merge foarte bine asa ca iti doresc si sper sa imi asculti sfaturile in caz ca esti in generala gandeste-te ca la liceu nute stie nimeni iti poti face o cu totul alta reputatie succes:*:*

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Asta sa stii ca e o incercare.gandeste-te ca altii ar da totul pentru viata.nu irosi aceata sansa la viata! solutia e alta:fie pleci undeva pentru un timp si ai sa vezi ca parintii te vor cauta si te vor intelege, fie incerci sa vorbesti cu parintii tai, incerci sa comunici cu ei.ma intreb cati ani ai de vrei sa te sinucizi.dar nu inteleg ce au parintii cu tine. sper ca nu te-ai sinucis si ai sa citesti mesajul si poate ai sa-ti schimbi parerea despre sinucidere.

| asTaMiktzo0fo0liTa a răspuns:

Dne daca e adv ce spui e foarte naspa deci in primul rand nu-i ii lua in seama si in al 2-lea nu are rost s te sinucizi pentru un nimic nu le da atentie daca mai auzi ca te barfesc dale replicawinkingpe bune nu are rost puphappy

| Clona18 a răspuns:

Vorba lu' Jully e pacat sa-ti iei viata. Mergi inainte si lasa in spate tot ce zice lumea, mergi cu fruntea sus si traiesteti fiecare secunda din viata pentru ca vezi u "dupa ploie vine soare" si cu parintii tai nu-ti face griji ca o sa-si schimbe ei mentalitatea mai ales atunci cand va veni vremea sa pleci de langa ei sau. Chestia ii ca parintii care le-au lipsit comunicarea cu parintii lor cam asa fac unii chiar aduc injurii la adresa copiilor lor pentru ca sa ii intarate sa faca tot posibilu sa nu ajungi ca ei, mai ales tatzii is cei care fac gesturi de genu ca nu ii intereseaza doar ca sa te milogesti de ei ca sa le ceri ajutoru ca sa te faca sa crezi ca nu poti face nimic fara el, dar pana la urma o sa ajungi sa te intelegi cu ei de parca ati prieteni din copilarie.
Mai am sa-ti zic doua chestii si acelea sunt ca prietenii care te barfesc si te vb de rau aia nu iti sunt prieteni iar fata pe care ai considerat tu ca ii cea mai buna prietena nu iti era deloc prietena deoarece un prieten bun niciodata nu te lasa si te sprijina la bine si la rauwinking, si cei care considera ca esti emo daca te dai cu dermatograf si cu oja neagra au un IQ scazutwinking
Asa ca mergi inaintetongue, si sper sa duci o viata cat mai buna si sa-ti gasesti o/un prieten/a bun/a care sati arate sensu adevarat al cuvantuluitongue:*

| Alice_2720 a răspuns:

Nu este o idee buna si eu ma aflu aproape in aceeasi situatie ca tine numai ca parintii nu ma cred asa si nici eu nu am prieteni si nici "iubit" cum spui tu dar lasa ca o sa vina si vremea asta iar despre sinucis, mai bine nu te mai gandi la asta si eu doream uneori si am 13 ani (in 2 saptamani fac)toti ma barfesc dar nu are rost sa te intereseze,stiu ca e greu si iti vine sa distrugi tot in cale dar poate te vei simti mai bine cand o sa poti sa treci peste toate astea ca o castigatoare, viata nu e la fel pentru toti oamenii iar Dumnezeu ne pune la incercari, daca vrei sa ai un prieten uite id-ul meu :alice.screciu te pup si mai vorbim

| BOOBZen a răspuns:

Dai naibii,aia pot fi gelosi pe tine,gandeste-te la ce ar putea fi invidiosi,dar stii? Trebuie sa te bagi si tu inseama,sa-ti arati simtul umorului si sa te dezchiz,atunci normal ca aia te barfesc,ei to-r credea inapoiata, si nu e bine! Am patit-o si eu, in clasa 1 si 2, eram o fraiera cu roz,plictisitoare, ca-mi era frica sa nu am probleme, dar din clasa a3a,am zis,Gata,nu mai sunt o fraiera in roz,plus ca incepea sa nu-mi mai placa,si am zis sa ma deschid,sa am tupeul pe care nu stiam ca il am,mi-am schimbat stilul care imi placea de fapt,un stil rock-baietesc,acum sunt cea mai amuzanta din clasa,si am si gasca acum, si anul meu de clasa a 4, fiind in acest moment,e adevenit mai super!
Deci,trebuie sa te bagi inseama,dar sa spui lucruri interesante,sa spui ce vezi amuzant la lucrul ala,si sa incerci sa devii mai vesela,ca atunci cand esti trista deeia ti-or zice emo,ai inteles?
Si cu parintii tai ar trebui sa discuti cu ei,cu ce simt,si las-o pe bunica ta,bunicii sa-u nascut in secolul trecut si ei nu stiu ce e in trend,de exemplu,cand imi placea Hannah Montana,care acum o detest,eram mai mica,si cum am zis eram fraiea in roz care incepea s-o enerveze,si nu ma deschideam,bunica mea nici nu stia cine era,sau ce e rapp-ul,bunicii sunt plictisitori si vor sa fie totul perfect,si cu datul viata,Doamne fereste,asta e un pacat,Dumnezeu ti-a dat viata ca s-o traiesti,nu s-o risipesti,plus ca sinuciderea e cel mai mare pacat, si ai putea ajunge unde nu trebuie, ok lucrurile astea sunt ce cred eu si stiu.
Sper ca ti-am incalzit inima

| QAkkyQ a răspuns:

Stay sinuciderea nu-i o varianta... daca faci asta toata lumea te va crede o proasta si nu va veni nimeni la cimiitir nici preotul nu va accepta sa fi imormantata in curtea ei pentru ca nu esti un am adv.asa cred ei... daca esti emo asa se intampla dar daca vr sa nu mai fi tratata asa de toti fi prietenoasa si daca e nevoie renunta la stilul emo si daca nu vr fa-ti pr emo du-te la alta scoala si mai asculta de parintii si invata dar nu sa fi tocilaratongue asa si sa nu spui ca ei nu te iubesc desi poate parinti tai se plang de tine ca n-ar fi vrut sa aiba o fata ca tine si ca nu semeni cu ei deloc dar crede-ma ca ei vor plange cu lacrimi daca te sinucizi pentru ca ei s-au straduit sa te creasca pana la varsta asta pentru ca totusi u esti copilul lor! cateva sfaturi: 1) Stiu ca vr sa arati la alti ca u esti misto dar invata macar atat ca parinti sa tte ierte 2) fa-ti pr emo sau daca e nevoie renunta la stilul emo si fate o tipa normala 3) nu te sinucide! 4) lupta nu te lasa si gasesteti idolul 5) nu mai gresi atat de mult in fata parintilor si bunica-i spune-i complimentelaughing sau nu stiu ajut-o si pe ea dar si pe mama ta! si nu stiu cati ani ai dar daca ai vreo 16 ani trebuie sa-i demonstrezi mamamei tale ca nu esti un mostru! si copilul ei! sper ca te-am ajutat dar nu te sinucideee!crying( pllz

| camiix a răspuns:

Doamne mai.cum sa faci asa ceva? stai linistita ca se intoarce roata si... in privinta iubirii.ce`i al tau e pus deoparte.nu merita sa-ti iei viata doar pentru atata.roata se intoarce mereu.serios vorbind.nu merita

| Arianaaa33 a răspuns:

NU! Dumnezeu iti da doar o singura viata,profita de ea! nu conteaza ca acum nu esti respectata,dar gandeste-te ca, cand vei fi mare sunt sigura ca vei avea o viata frumoasa! Si referitor la cei care nu te inteleg o sa se intoarca roata!winkingTu gandeste-te la viitor, si lasa-i pe ceilalti in pace! Nu le acorda atentie. Crezi ca din cauza unor prosti merita sa-ti perzi viata?
Dumnezeu nu da la oricine! Dar tu ai fost aleasaaaaa.Gandeste-te fata! Da-i incolo pe ceilalti! Gandeste-te la tine, si doar atat! Cand despre iubire, sigur vei avea parte de ea in viata:*

| Amelie_7572 a răspuns:

Fata,stai linistita.Nu-ti lua viata,e un pacat. Apoi,la moarte, vei fi barfita si mai mult, vei ajunge subiect de discutii.Stai calma, esti tanara, ai toata viata inainte.Incearca sa nu pui la suflet ce zic parintii sau altii.Cauta-ti prieteni pe facebook cu aceleasi gusturi.Asculta muzica,bea,fumeaza! Nu-ti distruge viata! Sincer,cel mai usor mod de a te omori este spanzuratul, nu te doare, nu simti nimic...mori in 10-20 secunde.Nu simti nimic, dar vei regreta...iti spun. Sper ca ti-am fost de folos.Gandeste-te,AI TOT VIITORUL IN FATA! Nu fa vreo greseala pe care sa o regreti altcandva.

| AlexSM86 a răspuns:

Iubire, nu esti sanatoasa? In primul rand conteaza cum esti tu ca om si cum te tratezi tu insati...asa te vor trata si cei din jur. In al doilea rand bucura-te ca ai parinti si ca nu trebuie sa dai cu matura d la varsta asta ca sa supravietuiesti...chiar daca sunt idioti, nimeni nu-si poate alege parintii, da asta nu inseamna ca esti cum te trateaza ei.Sunt 1000 de feluri in care te poti ridica sa le arati fraierilor ce poti sa faci si sa le dai peste nas! Tu fii fetita adevarata si lasa prostiile. Daca alegi sa te sinucizi, atunci chiar ca esti proasta si pe langa asta si lasa! Sunt niste versuri care mie imi plac f mult si ma ajuta fff mult cand am nevoie:
"Through every dark night,
There's a bright day after that.
So no matter how hard it gets,
Stick your chest out, keep your head up
AND HANDLE IT!"winking (Da one and only 2pac)

| MissCupcake_7313 a răspuns:

Pai nu te sinucide ...gandeste-te ca (daca nu esti inca la liceu)in curand te vei desparti de colegii tai vei incepe o noua viata ca si cum ai fi sters cu buretele anii de generala. Daca nu intreabai pe parintii tai de ce se comporta asa cu tine dar incearca sa nu te certi cu ei orcat te-ar enerva, explica-i bunicii tale ca nu conteaza ce culoare au unghiile tale pentru ca tu tot aceeasi fata esti. Dupa ce te pui mai bine roaga-ti parintii sa te mute de la liceu si iesi in parc fa-ti alti prieteni care sa nu te judece dupa ce ai facut pana acum ci doar din ziua in care vat cunoscut.
nu stiu daca te ajuta cu ceva dar si eu am incercat sa imi tai venele dupa ce m-am certat cu mama si prietetnele dar...n-am reusitlaughing.In fine eu ma ofer sa fiu prietena ta poate o sa te mai inveselesc, vb pe privat daca vreihappy:*

| pRaNk a răspuns:

Nu. Nu trebuie sa te sinucizi doar ca unele persoane te barfest sau nu au o parere buna despre tine. Aia e parerea lor nu`i baga in seama! TRaiesteti viata si uita de oamenii ""rai"" happyhappy

| PastilutzaColorata a răspuns:

Cum spune Bnad e bine, dar daca nu ai parinti intelegatori trebuie sa suni la vreun centru pentru copii si vorbesc serios

| StubblyTooth a răspuns:

Lasa nu te gandi sa te omori viata e fumoasa, o sa treaca toate ai incredere in ce-ti spun, timpul le vindeca pe toate si nu mai pune la suflet ce cred altii, nu-i baga in seama spune-le ca sunt niste ratati laughing

| Viper_1588 a răspuns:

Viata merge inainte orice s-ar intamplawinking.E pacat de tine,viata e frumoasa,nu ii baga in seama pe ceilalti,fa-te ca nu iti pasa, da-i dracu ca lumea e perversa, n-ai ce-i face.

| Panda15 a răspuns:

Nu te mai uita asa de mult la filme.
mai bine te duci la un psiholog.

| midiots a răspuns:

O arzi prea trist! Adica hai sa o luam incetu cu incetu.

Colegii din scoala te cred emo nu? si te barfesc? foarte bine macar sti ca nu esti invizibila!
Prietena ta are tone de prieteni si tu nu ai asa multi, stiu cum te simti ca nici eu nu am asa multi, da ma multumesc cu aia pe care ii am.

Vrei sa te sinucizi? Nu crezi ca exagerezi? Pai ia gandeste-te un pic...ce motive ai? alea de mai suslaughinglaughing cat timp crezi ca o sa te barfeasca colegii de la scoala? nu cred ca toata viata!
Tu nu ai multi prieteni? Sa fim seriosi prietenia e de scurta durata nu o sa tina o viata crede-ma!

Sfatu meu e ca esti prea trista, si totusi renunta la oja neagra ca nu arata bine pe unghii(parerea mea) iar daca te simti singura ia-ti un catelus si tine in casa ai grija de elm nu degeaba cainele e cel mai bun prieten al omului

Sper ca te-am ajutat

| KikiRiki98 a răspuns:

Uite eu zic ca nu ar trebui sa te sinucizi pentru. ca totusi e viata ta si niste prosti nu merita...nu te supara dar poate ai facut si tu ceva ca sa fie asa lumea dar ar trebui sa te gandesti bine bine si dupa aceea sa te schimbi in privinta asta. Nu te omori, fi tare si treci peste toate si gasesteti alti prieteni care sa nu fie din sc de la tine si imprietenitiva
Succes si ai grija cu viata ta
Te pup si mult mult noroc:*

| ThinkPinkBb a răspuns:

Dar de ce iti pasa ce zic altii? Pe mine ma doare undeva de ce zic altii! Nu trebuie sa te sinucizi, normal! Sinuciderea e cel mai mare pacat, care nu poate fii iertat de NIMENI! Daca vrei sa te consolez, da-mi id-ul tau si o voi facewinking

| GiulyBlueEyes a răspuns:

Nu fi naiva, sa te doara undeva de toti ceilalti, da.le cu flit oh go on.nu se merita ma sa fac asa ceva pentru niste nimicuri, esti la inceputul vietii si tu vrei sa pui punct aici? nu ma, gandeste.te ca o sa fie si zile mai bune.nu fa greseli de genul asta, in viata primesti de toate.