Wow, stai putin sa discutam. Cea mai mare prostie e sa te gandesti sa iti iei viata. Peste problemele cu parintii tai o sa treci cu singuranta, discuta si tu cu ei, explica-le ca te doare sa-i vezi asa indiferenti ca te doare cand te jignesc etc. Bunica ta e cam greu de convins pentru ca e batrana si ea nu a vazut oja neagra sau poate nu a folosit vreodata asa ceva.
Despre fetele din scoala carora le sar sanii din sutien si care te barfesc nu iti face griji, doar gandeste-te ca ele sunt tarfe, haite, curve vai de steaua lor, nu tu (poate o sa te simti mai bine . Stai linistita ca le barfeste si pe ele cineva, chiar daca nu ai auzit tu.
Fiecare persoana este barfita si barfeste la randul ei. Uneori barfim pe cinava fara sa ne dam seama.
Nu trebuie sa te intereseze ca te barfesc niste oameni cu care nu ai nici o treaba.
Pur si simplu nu baga in seama, nu pune la suflet asa ceva.
Orice om poate sa scoata o barfa despre oricine cand vrea. Si sti si tu ca barfele circula cel mai repede si la oras si la tara.
Acum despre "prieteni" daca cei pe care-i consideri prieteni te vorbesc pe la spate si te barfesc pai atunci nu poti sa-i numesti prieteni, sunt si ei tot niste zdrente. Exista trei categorii: CUNOSTINTE - care sunt cei mai multi. AMICI - care sunt mai putini. Si ultima si cea mai importanta PRIETENI. In viata fiecarui om nu cred ca exista mai mult de 2-3 sau chiar nu exista niciunul. Prieten inseamna ceva foarte special. O prietenie dureaza o viata si nu se termina de la o mica cearta la betie sau altceva.
Gandeste foarte bine, dar nu te mai gandi la sinucidere. Viata e frumoasa, merita sa fie traita la maxim.
Majoritatea tinerilor au o gramada de probleme si li se pare ca toti sunt impotriva lor.
Acum pe criza asa majoritatea romanilor au mari probleme.
Asta nu inseamnca ca o sa asistam la o sinucidere in masa.
Trebuie sa privesti inainte si sa treci peste. Se vor rezolva toate, o sa gasesti si o persoana care o sa te iubeasca nu iti face griji. Marea iubire apare cand nu te astepti.
Trista povestea ta,in cazul meu eu nu am parinti,dar asta nu ma determina sa imi iau viata,eu vreau sa merg mai departe si sa demonstrez ca pot merge inainte si fara parinti,/cu toate ca sunt parintii tai,nu pune la suftet tot ce zic ei,in mod normal ei ar trebui sa te incurajeze cand gresesti si sa te sustina, in ceea ce ii priveste pe cei din scoala fa-te ca nu ai auzit (IGNORA CELE AUZITE NU ITI LUA VIATA, demonstreaza ca poti merge mai departe>:d
Nu stiu cine e mai prost tu, sau cine iti spune "nu te sinucide!". Trebuie sa fii nebun dupa atentie daca intrebi aici daca sa iti iei sau nu viata, e jalnic... la mintea cocalarilor.Au trecut cativa ani de cand ai postat asta, mai traiesti?
Stai cuminte, nu te omora.te omori degeama nu merita.mai mine iti vezi de treaba ta si il lasi pe celalti in pace...
Stiu ca uneori nu poti suporta viata dar asta e... daca te sinucidi o sa ajungi in iad pentru sinuciderea e cel mai mare pacat.gamdeste-te bine dumnezeu nu ti-a dat viata sa ti-o iei tu
Sti ce...am citit undeva ca daca nu te barfeste cineva nu esti un om normal! Tu nu trebuie sa te sinucizi esti un om care nu are noroc dar nu merita sa te omori pentru atata lucru esti o fiinta data de dumnezeu el te-a dat pe pamant el te va lua! Ai grija de tine si nu mai asculta toate gurile rele...
Oricate probleme ai avea in lume,sa-ti iei viata nu e o solutie! Stii ce s-ar intampla daca faci asta? Ajungi in iad. Nu vreau sa te sperii sau ceva,dar asa e. Si eu ma gandesc de multe ori ca am probleme cu prietenii(caci cu familia niciodata,ea ma intelege mereu) sau nu stiu,chestii de genul,dar apoi stau sa ma gandesc ca altii au probleme mai serioase ca mine(si ca tine,in cazul de fata). De exemplu: unii copiii nu au ce manca,altii nu au unde sa stea, altii nu au familie, altii au handicap...etc. Multi dintre astfel de oamenii aleg sa aiba putere, sa mearga mai departe. Multi dintre ei sunt copiii si au nevoie de exemple. Si tu vrei sa iti iei viata? Viata pe care Dumnezeu ne-a dat-o tuturor, sperand ca vom avea grija de ea? Chiar vrei asta?
Buna.nu te sinucide nu merita si gandeste-te ca faci un pacat pe care o sa-l platesti chinuindute in foc pentru.el.nu fi asa ele au decolteu inschibiti si tone de macheaz.care il ei cu spaclu,-/dar tu ai un suflet bun.esti o fata cuminte.nu fumezi nu bei nu iesi in relief.esti o fata special.tot respectu din lume pentru tine.incearca sa iti gasesti prieteni adevarati.nu hienele.ale care alearga sa ce? ESTI barfita, bravo' nu da semn ca nu-ti pasa.inseamna ca esti importanta.pt ei.sti cum e viata fara dusmani si radio sant daca ei nu sunt e ca mancarea fara sare.n.ai dusmani n.ai valoare.cat cu parinti incearca sa vorbesti frumos cu ei explica-le incat sa inteleaga ca esti distrusa de la suparare. daca nu apeleaza la un siholog.sau la o biserica mergi pe calea domnului ca el o sa te.a jute daca crezi.tu esti o fata perfecta din puctul.meu de vedere si cand s.o intoarce roata.si tu o sa fi sus.si ele niste proaste si....sa vezi ce bine e.cat despre iubit..incearca sa gasesti un baiat cu suflet si de rangu tau ceea ce nu se mai gaseste decat dup.interese.nici eu nu am avut iubita niciodata si ma doare foarte mult chestia asta am apelat si la vrajitoare si de geaba.nu na ajutat si parca simt ca mor.la fiecare cantare pe care o am sunt nevoit.sa vad fericire altora.si ma inteb eu de ce nu pot avea o prietena.deca picipoante.si eu imi doresc la fel.ca tine o fata buna la suflet.care sa iubeasca si sa nu iasa in relief prin decolteuri ect.lupta.lupta.meriti tot ce e mai bun si o sa ai ' si nu pune la suflet
Iti inteleg problema si iti dau un sfat:NU TE SINUCIDE pentru ca viata e facuta sa o traiesti si cu bune si cu rele.Asa va fi mereu, ceilalti te vor privi cu ura si iti vor raul dar nu te supara din cauza asta pentru ca este un semn ca ei sunt invidiosi pe tine si asta ar trebui sa te faca mandra pentru ca esti mult mai presus decat ele.i chiar daca mama ta te considera asa roaga-te la Dumnezeu si el te va ajuta mereu si daca ceilalti copii te considera emo tu vei stii in sufletul tau daca esti sau nu asa.Nu mai pune suflet la toate rautatile care ti se intampla.Si dragostea va apareasi ea intr-un tarziu nu-ti fa griji de asta, traieste-ti viata. Sfatul meu. :*
Serios.bine nu zic sa te sinucizi si nici sa nu o faci dar e mai bine sa revenim la subiect da? am nevoie de ajutor vreau sa merg la bunici dar nu ma lasa ce sa fac?
Sa nu te gandesti sa faci ptostia aceea, si eu era ca tine dar la un moment dat nu am mai suportat si am inceput sa ignor pe toata lumea chiar si pe cei mai buni prieteni si chiar functioneaza am stat o saptamana singura si am ajuns o fiire foarte rea ceea ce imi prinde bine, acum ceilalti incearca sa se puna pe langa mine eu ii resping
1.incearca sa te gandesti cat rau ti-au facut
2. cand treci pe langa ei radica capu si uitate cu dezaprobare la ei
3.gaseste o ocupatie in timpul liber eu ascult muzica, gaseste o trupa de muzica care sa te intereseze (eu am o trupa coreeana BTS da nu sunt ciudati)
4. daca cumva iti zic ceva ridica pumnu sau chiar tragele cate una eu asa fac
5.gandestete de ce sa iti iei viata cand mai ai cativa ani si inplinesti 18 ani, si pleci de langa ei
Dupa un timp o sa vada ca nu le merge cu tine si no sa te lase in pace, prietena ta o sa se puna din nou pe langa tine
A da si intodeauna spuneti parerile fara frica sia asa o sa inceapa sa te respecte ceilalti
A da date cu oja neagra las-o in pace pe bunicata sau parinti, fa ce vrei sa faci tu
Si incearca sa nu mai plangi, nu te ajuta cu nimic
Daca ai citit tot multumesc, sper sa te ajute
Parerea mea este ca niste probleme nu trebuie sa te faca sa iti doresti sa te sinucizi, ai face o mare prostie, sa stii ca si parintii chiar daca nu te inteleg ei te iubesc doar ca nu stiu sa iti arate, gandeste cum ai putea sa le demonstrezi ca nu esti asa cum zic ei si sa vad ce copil esti tu cu adevarat, iar in ce priveste colegii nu-i lua in seama, ignora-i asta ca asta doare cel mai tare. Asa ca gandeste-te viata oricum e scurta, nu ti-o scurta mai tare, traieste cu speranta ca maine va fi mai bine pentru ca speranta moare ultima. Ai grija de tine si nu lasa problemele sa iti invadeze viata
Esti cu capu numai de la atat vrei u sa te omori, asta e o prostie eu unul zic sa stai linistita timpul o sa le rezolve pe toate dar daca tot iti doresti am auzit ca intoxicatia cu gaze e o moarte usoara insa gandeste-te bine nu esti singurul om cu probleme in familie
Stiu cum e, dar nu ar trebui sa te sinucizi ai toata viata inainte, ti se pot intampla lucruri bune.
alessa10 întreabă: