Ba uite ca este publicat! Aceste lamuriri le poti face dand un email la contact@TPU.ro si-ti va raspunde un admin. Nu inteleg de ce s-a intamplat asta dar nu ar fi normal...
E uite ca asta a fost trimisa cred ca ar trebui sa trimiti un meil persoanelor care se ocupa cu acest sait sa le spui problema ta poate se va remedia situatia... bafta
Pai in primul rand fa-ti un cont, nu mai raspunde anonim. Se mai intampla ca intrebarile sa fie publicate cu intarziere... mi pana acum nu mi-a disparut niciuna. Oricum fa-ti un cont si daca situatia continua contacteaza un administrator bafta
Si eu ma intreb de multe ori daca raspunsurile sunt verificate de cineva si am ajuns la concluzia ca chestia asta se face asa, cand si cand. pentru ca si eu am dat de niste raspunsuri...nu stiu, unii ar trebui sa se abtina daca n-au nimic ajutator de spus.
Mai mai, dar te ai trezit cu fata la cearsaf? eu nup aici esti sa ajuti pe cat mai multe persoane si sa fii ajutat daca avem noi cum sa ti rasp la intrebari asa si eu nu ma plang rasp pe care le dau vreau sa fie de ajutor nu altceva
Daca esti de putin timp pe site, se publica mai greu, gandeste-te ca nu numai tu esti in situatia asta, sunt multe intrebari si raspunsuri care asteapta sa apara pana si o zi interaga.Ai putina rabdare, dupa un anumit numar de raspunsuri (aprox 30), vor aparea imediat, normal, daca respecti in continuare normele de functionare ale site-ului.
N-ai de ce sa te superi, citeste acolo sus, in dreapta ecranului la "Intrebari frecvente" detalii referitoare la site, la useri noi si conditii.Bafta